Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Κατηγορούμενος για βιασμό ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Η εισαγγελία του Παρισιού άρχισε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του σταρ του γαλλικού κινηματογράφου Ζεράρ Ντεπαρντιέ για «βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις»,
έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε τη Δευτέρα στη νότια Γαλλία, έγινε σήμερα γνωστό από δικαστική πηγή.

«Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε επίθεση, οποιονδήποτε βιασμό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του, ο Ερβέ Τεμίμ.


Η μήνυση σε βάρος του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος είναι 69 ετών, κατατέθηκε τη Δευτέρα στην εισαγγελία της Εξ-αν-Προβάνς (νότια Γαλλία), η οποία άρχισε έρευνα και χθες Τετάρτη παρέπεμψε την υπόθεση στην εισαγγελία του Παρισιού, διευκρίνισε η δικαστική πηγή.

«Εκφράζω τη λύπη μου για τον δημόσιο χαρακτήρα αυτής της διαδικασίας, ο οποίος δημιουργεί μείζονα βλάβη στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η αθωότητα του οποίου είμαι πεπεισμένος ότι θα αναγνωριστεί», δήλωσε ο Τεμίμ απευθύνοντας έκκληση για «μέγιστη αυτοσυγκράτηση και μετριοπάθεια με σεβασμό του δικαίου όλων των μερών».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η μηνύτρια είναι «μια νεαρή ηθοποιός και χορεύτρια ηλικίας γύρω στα 20».

Εξήγησε πως «κακοποιήθηκε σεξουαλικά δύο φορές από τον ηθοποιό», «στο περιθώριο μιας ανεπίσημης πρόβας για ένα θεατρικό έργο», αναφέρει η εφημερίδα.

Αυτό φέρεται να συνέβη στις 7 και στις 13 Αυγούστου στην κατοικία του Ντεπαρντιέ στο Παρίσι, προσθέτει η εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις