Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Φευγουν οι Τουρκοι ΑΠ' THN Τουρκια για να σωθουν....

Απ την Ελλαδα φευγουν οι Ελληνες για να βρουν δουλεια...
Απ την Τουρκια, φευγουν οι Τουρκοι στην Ελλαδα, για να σωθουν απ τον Σαλεμενο...
Αποτελεσμα....

SOS Αλλαγη πληθυσμου !

Προ των πυλών; Φόβοι για αφίξεις δεκάδων χιλιάδων Τούρκων στην Ελλάδα

Ευκαιρίες να διαφύγουν στην Ελλάδα με κάθε τρόπο αναζητούν δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι πολίτες. Μετά και την ευνοϊκή απόφαση για τη χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων στον πρώτο από τους οχτώ τούρκους αξιωματικούς, οι τούρκοι αντιφρονούντες θεωρούν ότι το περιβάλλον στην Ελλάδα είναι απολύτως ευνοϊκό για να λάβουν πολιτικό άσυλο. Πιο πρόσφατη περίπτωση, η πρώην βουλευτής του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Λέιλα Μπιρλίκ που πέρασε παράνομα στη χώρα μας την περασμένη Τετάρτη.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι μεταξύ αυτών που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα δεν είναι μόνο όσοι καταδιώκονται από την κυβέρνηση Ερντογάν, αλλά και άλλοι που έρχονται στην Ελλάδα για άλλους λόγους, ή είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικτύου και βρίσκουν την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι διώκονται περνώντας τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Σημειώνεται ότι το επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου του 2018 στην Ελλάδα πολιτικό άσυλο ζήτησαν 1.839 Τούρκοι πολίτες, και περιμένουν την έκδοσή του στη χώρα μας. Συγκριτικά, όλο το 2017 ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα 1.827 Τούρκοι. Είναι δε ενδεικτικό ότι μόνο τον Ιούλιο του 2018 687 Τούρκοι πολίτες ζήτησαν άσυλο, με τον αριθμό τους τελευταίους μήνες να πολλαπλασιάζεται.


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις