Υπάρχει ένας τρόπος να μαγειρέψετε το χοιρινό σας έτσι ώστε να γλείφετε -κι εσείς και οι καλεσμένοι σας- τα δάχτυλά σας:
προσθέτοντάς του πορτοκαλάδα και σιρόπι σφενδάμου.
Η σεφ και ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Νέα Υόρκη, Sarabeth Levine, συγγραφέας του Sarabeth’s Good Morning Cookbook έχει ένα μυστικό για το τέλειο χοιρινό: το χυμό πορτοκαλιού.
Υλικά
1 φέτα μαγειρεμένου χοιρινού του μισού κιλού
2/3 του φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
2 κουτ. της σούπας σιρόπι σφενδάμου
1 πρέζα πιπέρι
Οδηγίες
Αφού έχετε μαγειρέψει το χοιρινό σας, ξεπλύνετέ το και μαρινάρετέ το στο ψυγείο όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον 1 ώρα, μέσα σε χυμό πορτοκαλιού, σιρόπι σφενδάμου και μαύρο πιπέρι. Την επόμενη ημέρα ψήστε το για 6-8 λεπτά σε μια λαδόκολλα που θα έχετε αλείψει με λάδι, γυρίζοντάς το μια φορά. Κόψτε το και σερβίρετέ το ζεστό, προκειμένου να γευτείτε πόσο νόστιμο είναι!
clickatlife.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ιωαννα Κουσκουση. Τον ταπωσα τον Κασσελακη…
-
Κατά την ανοιχτή συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με συνομιλητή του τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Ιγκνάτιους της The Washington Post,
-
Η 65χρονη Madonna εκτελεί χυδαία ρητή πράξη στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο
-
Καλαμάτα: Η στιγμή που ο ψαροντουφεκάς ανοίγει τον σάκο και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό
-
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κουνγκ Φου, Najm Al-Din Akioz, ξεδιπλωσε μια Παλαιστινιακη σημαία κ χόρεψε τον χορό της Dabka στην τελετή απονομής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου