Υπάρχει ένας τρόπος να μαγειρέψετε το χοιρινό σας έτσι ώστε να γλείφετε -κι εσείς και οι καλεσμένοι σας- τα δάχτυλά σας:
προσθέτοντάς του πορτοκαλάδα και σιρόπι σφενδάμου.
Η σεφ και ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Νέα Υόρκη, Sarabeth Levine, συγγραφέας του Sarabeth’s Good Morning Cookbook έχει ένα μυστικό για το τέλειο χοιρινό: το χυμό πορτοκαλιού.
Υλικά
1 φέτα μαγειρεμένου χοιρινού του μισού κιλού
2/3 του φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
2 κουτ. της σούπας σιρόπι σφενδάμου
1 πρέζα πιπέρι
Οδηγίες
Αφού έχετε μαγειρέψει το χοιρινό σας, ξεπλύνετέ το και μαρινάρετέ το στο ψυγείο όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον 1 ώρα, μέσα σε χυμό πορτοκαλιού, σιρόπι σφενδάμου και μαύρο πιπέρι. Την επόμενη ημέρα ψήστε το για 6-8 λεπτά σε μια λαδόκολλα που θα έχετε αλείψει με λάδι, γυρίζοντάς το μια φορά. Κόψτε το και σερβίρετέ το ζεστό, προκειμένου να γευτείτε πόσο νόστιμο είναι!
clickatlife.gr
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Η PFIZER, που η όρεξη της άνοιξε από το (επιτυχημένο για εκείνη, ολέθριο για τον πληθυσμό)
-
Σε κλίμα βαρύ πένθους το Άργος Ορεστικό αποχαιρετά τον 15χρονο Γιώργο Ολοκτσίδη, ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία,
-
Συνταρακτική αποκάλυψη από τα κορυφαία ευρωπαϊκά ΜΜΕ για τον πράκτορα Χανάν και τη δράση της ισραηλινής εταιρίας του που επηρεάζει εκλογέ...
-
Πρόκειται για κινήσεις που πολλές γυναίκες κάνουν μετά από τη σeξουαλική επαφή, χωρίς να σκέφτονται ότι μπορεί να βάζουν σε κίνδυνο την υγ...
-
ΑΠΟ ΤΟ Kefalonia Focus ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ Υπάρχουν στιγμές που μια εικόνα δεν απλώς σε αγγίζει — σε συνταράσσει, σε διαλύει, σε αφήνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου