Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Στο Ποταμό Nέστο βγήκαν & Xτύπησαν μέσα στη …Nύχτα τα «Φαντάσματα του Στρατού !» (photo)

Πριν Χαράξει ο Θεός τη μέρα, βγήκαν και  χτύπησαν τα «Φαντάσματα»  του Στρατού στο Ποταμό Νέστο …Στό σπουδαιότερο ίσως σκέλος της Εθνικής άσκησης που εξελίχθηκε στη Θράκη !


Αν και ελάχιστα έχουν γίνει προς  παρόν γνωστά  κάποιες εικόνες δείχνουν τι παίχτηκε στο Ποταμό Νέστο που να σημειωθεί οτι τα Άρματα που το πέρασαν νύχτα  & Χτύπησαν με μαζικά πυρά  το Ξημέρωμα , αφού σύμφωνα με το Σενάριο δεν τους περίμενε  κανείς οτι θα κάνουν Υπερκέραση στο σημείο !
Η Αναγνώριση ,η περίπολος Μάχης και ο Συνδυασμός της Δράσης Πεζικού και Τεθωρακισμένων σε Ασκήσεις κατά την νύχτα έδειξε όπως και στα Λάβαρα ότι ο Στρατός μας μπορεί και πρέπει να πάει προς τα εκεί !

Παρατηρήθηκαν οτι οι Ειδικές Δυνάμεις χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της Τεχνολογίας σε Τακτική Άσκηση και όχι απλά σε Περιπολία Μάχης ,Άλλαξαν τη φυσιογνωμία της Μάχης στο  Ποτάμι και στα Περάσματα
Αν το ΓΕΣ αποφασίσει να αποδεσμεύσει  το  Υλικό απο την Άσκηση θα δούμε οτι πραγματικά κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το επιθετικότερο των Ελληνικών Δυνάμεων Πρώτης Γραμμής και το δόγμα μόνο Άμυνα …Παει περίπατο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις