Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Το σύστημα τρομοκρατημένο από τους μαθητές που προχωρούν σε καταλήψεις σχολείων υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας

Το σύστημα τρομοκρατημένο από τους μαθητές που προχωρούν σε καταλήψεις σχολείων υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας ρίχνει για άλλη μια φορά τις
εφεδρείες του το παρακράτος του ΚΚΕ!

Το ΚΚΕ έλλειψη οργανωμένων οπαδών των κυβερνόντων αποκομμάτων έχει αναλάβει την καταστολή των καταλήψεων, αλλά όπου εμφανίζονται τα τσιράκια της ΚΝΕ «τρώνε πόρτα».

Αφού βλέπουν ότι το φρόνημα των μαθητών δεν κάμπτεται τώρα απευθύνονται στους γονείς των μαθητών, μέσω ελεγχόμενων Ενώσεων Γονέων, όπως είναι η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι διαχρονικοί προδότες ζητούν από τους γονείς να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους να πηγαίνουν στις καταλήψεις και τις πορείες, γιατί «αποτελούν ενορχηστρωμένη δράση εξωσχολικών ατόμων που πρόσκεινται σε ακροδεξιά και νεοναζιστικά μορφώματα».

Χαρακτηρίζουν δε το σύνθημα “Μακεδονία γη Ελληνική”, «σύνθημα που ανοίγει το δρόμο για αλλαγή συνόρων και προσπάθεια να καθοδηγήσουν μαθητές σε επικίνδυνα μονοπάτια αλυτρωτισμού».

Μια ζωή αλήτες, προδότες κομμουνιστές.

(ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΗΜΑΡΑ!)




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις