Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Η Αστυνομία του Μακρόν συλλαμβάνει 12χρονα -«Κίτρινα Γιλέκα»: «Θα σε τελειώσουμε αλλιώς θα καταντήσουμε όπως οι Ελληνες»

Μήνυμα προς τους Ευρωπαίους. Μακρόν θα σε τελειώσουμε αλλιώς θα καταντήσουμε όλοι όπως οι Ελληνες» (On va tous finir comme les grecs) είπε ένας εκπρόσωπος των «Κίτρινων Γιλέκων» μετά και τις φωτογραφίες ντροπής των «πραιτοριανών» του Γάλλου προέδρου να συλλαμβάνουν 12χρονα!

Την δήλωση αυτή των «Κίτρινων Γιλέκων» μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο παρακάτω!
Πολύ κρίσιμες είναι οι ώρες τόσο για τη Γαλλία όσο και για τον Ε.Μακρόν οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος και με πρόταση μομφής που αναμένεται να κατατεθεί μετά και τα επεισόδια του Σαββάτου. Η δημοτικότητα του έπεσε κάτω από το 20% ενώ το 70-80% του γαλλικού λαού στηρίζει τα «Κίτρινα Γιλέκα».
Ήδη οι ΗΠΑ έβγαλαν ταξιδιωτική οδηγία προβλέποντας χάος στις γαλλικές πόλεις το Σάββατο. Την ανακοίνωση της Ουάσινγκτον την συναντάς μόνο σε … εμπόλεμες ζώνες. «Βρείτε καταφύγιο, ειδοποιήστε τους φίλους σας, μην κυκλοφορείτε και προστατευτείτε».
Οι Γάλλοι κλειδώνουν και ασφαλίζουν σπίτια και καταστήματα, εικόνες απίστευτες για την Γαλλία με τους φράχτες να κάνουν την εμφάνιση τους.
Μέσα σε λίγες ώρες μέσω του Facebook δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κύμα Γάλλων . Περισσότεροι από 300.000 Γάλλοι δήλωσαν έτοιμοι να πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις. Ο αριθμός αυτός είναι αυξημένος κατά 130.000 από την Τετάρτη που πέρασε.
Ο Ε.Μακρόν πλέον δεν ελέγχει και μεγάλο μέρος της δημόσιας Διοίκησης. Πυροσβέστες, γιατροί, αστυνομικοί έρχονται να προστεθούν στους μαθητές, φοιτητές, αγρότες και στους χιλιάδες των «Κίτρινων Γιλέκων».
Σύμφωνα με πληροφορίες, επιστράτευσε ήδη 30 τεθωρακισμένα μόνο για το Παρίσι, 65.000 αστυνομικούς συν 30.000 εφεδρείες ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των στρατιωτών που θα πάρουν μέρος στην επιχείρηση.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

https://vimapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις