Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Γιάννης Ζουγανέλης: Μήνυση για ρατσιστικές, αντι-μεταναστευτικές δηλώσεις (βίντεο)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε προκαλέσει αντιδράσεις με μία πρόσφατη συνέντευξή του. Πλέον έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του γνωστού καλλιτέχνη.

Στις 19.12.2018 ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Τι Λέει» προκαλώντας έντονη αίσθηση. Συγκεκριμένα όταν είχε ρωτηθεί για το μεταναστευτικό είχε σημειώσει:
«Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια.
Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Ο Γιάννης Ζουγανέλης πλέον έχει νομικούς μπελάδες! Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι κατέθεσε εναντίον του μήνυση για ρατσιστικές δηλώσεις.
Ο Παναγιώτης Δημητράς, του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), γράφει χαρακτηριστικά προς το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας:
«Κυρίες/Κύριοι Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο δήλωση του ηθοποιού Γιάννη Ζουγανέλη όπου αντιπαραβάλει ρατσιστικά τους Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό με τους μετανάστες στην Ελλάδα».
Παναγιώτης Δημητράς
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις