Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Είναι ακραίοι; Οι Δανοί στέλνουν τους «ξένους» εγκληματίες, σε ένα απομονωμένο νησί

Οι Δανοί παίρνουν ένα μέτρο που μπορεί να θεωρηθεί ακραίο. Η «ζάμπλουτη» χώρα με το τρομερό βιοτικό επίπεδο, ζει μια εποχή χρυσή στην κυριολεξία.

Σίγουρα, πολλοί μπορούν να κριτικάρουν αρνητικά τους Δανούς για την απόφαση που πήραν (θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω), αλλά κανένας δεν μπορεί να πει, ότι δεν κάνουν τα πάντα ώστε η χώρα τους να μην εισέλθει σε μια εποχή παρακμής.
Πάμε να δούμε, το σχέδιο που έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια:
Το κοινοβούλιο της χώρας υπερψήφισε σήμερα, τον προϋπολογισμό του 2019, στον οποίο περιλαμβάνεται και η πρόταση να κρατούνται οι ξένοι εγκληματίες σε ένα μικρό και απομονωμένο νησί, προκειμένου οι Δανοί πολίτες, να νιώθουν ασφαλείς.
Το σχέδιο αυτό, όπως ήταν αυτονόητο προκάλεσε την κριτική από τον επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
«Ο κόσμος θεωρεί ότι δεν είναι αυτό η λύση στα πραγματικά προβλήματα», δήλωσε πριν από την ψηφοφορία ο Μίχαελ Σμεντ, δήμαρχος της Βόρντινγκμποργκ όπου βρίσκεται το νησί.
Η κυβέρνηση σχεδιάζει να μεταφέρει σε ένα απομονωμένο νησί έκτασης περίπου 28 στρεμμάτων έως 100 ξένους εγκληματίες, οι οποίοι δεν μπορούν να απελαθούν καθώς κινδυνεύουν με βασανιστήρια ή εκτέλεση εάν επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Το νησί, το Λίντχολμ, χρησιμοποιείται ως εργαστήριο και κρεματόριο από επιστήμονες που ερευνούν την γρίπη των χοίρων, τη λύσσα και άλλες μεταδοτικές ασθένειες. Ένα από τα καράβια που φθάνουν στο νησί ονομάζεται «Virus» (Ιός).
Σημείωση: Θέλουμε δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, η Δανία είναι μια χώρα-πρότυπο, σχεδόν σε όλους τους τομείς (οικονομικό, ποιότητα ζωής κλπ).
Λοιπόν; Είναι ακραίο ή αναγκαίο το μέτρο που πήραν οι Δανοί;
Τα σχόλια δικά σας!
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις