Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Νετανιάχου για Ερντογάν : «Όχι και μαθήματα ηθικής από αυτόν που σφάζει γυναίκες και παιδιά…»

Nέα δριμεία επίθεση κατά του Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, λέγοντας ότι αυτός που έχει υπό κατοχή τη βόρεια Κύπρο και ο
στρατός του σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά δεν μπορεί να κάνει κηρύγματα ηθικής στο Ισράηλ.
«Ο Ερντογάν, που κατέχει τη βόρεια Κύπρο και ο στρατός του σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε Κουρδικά χωριά και εκτός Τουρκίας να μην κάνει κηρύγματα στο Ισραήλ», ανέφερε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.

Είχε προηγηθεί δήλωση του Τούρκου προέδρου ότι οι Εβραίοι στο Ισραήλ «κλωτσούν ανθρώπους όταν κείτονται στο έδαφος», προσθέτοντας ότι δεν κλοτσούν μόνον άνδρες, «αλλά γυναίκες και παιδιά».
Οι μουσουλμάνοι, είπε ο Ερντογάν, θα ορθώσουν ανάστημα στους Εβραίους «αν έχουν το κουράγιο να τα βάλουν μαζί μας και θα τους δώσουμε ένα μάθημα».
Νωρίτερα φέτος ο Ερντογάν είχε πει ότι το Ισραήλ συμπεριφέρεται ως «κράτος τρομοκράτης» εξαπολύοντας επιθέσεις με άρματα μάχης και πυροβολικό κατά Παλαιστινίων, υποστηρίζοντας ότι το πνεύμα του Αδόλφου Χίτλερ αναβιώνει σε κάποια μέλη της Ισραηλινής ηγεσίας.
Αλλά και τότε ο Νετανιάχου είχε «σηκώσει το γάντι» απαντώντας στον Τούρκο πρόεδρο: «Ο Ερντογάν δεν έχει συνηθίσει να του αντιμιλούν. Πρέπει ν” αρχίσει να το συνηθίζει. Αυτός που κατέχει τη βόρεια Κύπρο και την κουρδική ζώνη και σφαγιάζει αμάχους στην Αφρίν [της Συρίας] δεν μπορεί να κάνει κηρύγματα για ηθική και αξίες».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις