Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

photos-video / Ραγίζει καρδιές στην κηδεία η μάνα της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο: «Έρημα τα πάντα μέσα μου» -

Σοκαρισμένη η Ρόδος από τη στυγερή δολοφονία της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο – Η μητέρα της Ειρήνης Τοπαλούδη ξεσπά μπροστά στην κάμερα για το έγκλημα που
σοκάρει – Η ώρα του εισαγγελέα για τους δύο βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θρίλερ – Έσπασε και ομολόγησε ο 19χρονος – Την σκότωσαν και την πέταξαν στα βράχια

Τα κομμάτια στο παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης συμπληρώνονται το ένα μετά το άλλο. Το μεσημέρι οδηγούνται στον εισαγγελέα, οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο. Πρόκειται για έναν 19χρονο Αλβανό, ο οποίος ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία και ένα 21χρονο Ροδίτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται μέχρι τώρα τα όσα του καταλογίζονται.
Και οι δύο θεωρήθηκαν ύποπτοι από την πρώτη στιγμή, με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι σκότωσαν τη φοιτήτρια στο σπίτι του ενός εξ αυτών, επειδή εκείνη αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε. Στη συνέχεια, μετέφεραν το πτώμα της στην παραλία της Λίνδου και το πέταξαν στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε.
Τα νεότερα στοιχεία για τους κατηγορούμενος
"
"
Οι δυο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της. Στην διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.
"
Με βάση τις πληροφορίες, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας, είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους στη Λίνδο. Δεν έχει ομολογήσει, ενώ ρίχνει ευθύνες σχετικά με την εξαφάνιση της κοπέλας στον 19χρονο Αλβανό, με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν βρεθεί μαζί με την κοπέλα στο σπίτι του στη Λίνδο.
Ραγίζει καρδιές η μάνα της 21χρονης φοιτήτριας
Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας βρίσκεται στο Διδυμότειχο. Λίγο μετά τις 12.00 εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες και συγκλόνισε τους πάντες.
Πατέρας φοιτήτριας: Έτσι έμαθα πως ομολόγησαν
Ο πατέρας της Ελένη Τοπαλούδη μιλάει στο NewsIt.gr, μερικές μόλις ώρες έπειτα από τις ομολογίες των δραστών. Περιγράφει πως έμαθε τα τελευταία νέα από τον επικεφαλής λιμενάρχη: “Κάποια στιγμή προς το βράδυ διάβασα στο Ίντερνετ κάποια πράγματα και πήρα τηλέφωνο τον λιμενάρχη, που είναι ο συντονιστής.

Μου λέει κύριε Τοπαλούδη είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Του απάντησα πως θα έχω το κινητό μου ανοιχτό, όποτε προκύψει κάτι να με πάρετε τηλέφωνο. Και πράγματι ο άνθρωπος στις δυο παρά τέταρτο τα ξημερώματα με παίρνει και μου λέει κύριε Τοπαλουδη είναι αυτοί οι συγκεκριμένοι, ομολόγησαν. Δεν είπαμε κάτι περισσότερο. Τον ρώτησα τι ώρα θα πάει σήμερα (μετά τις 10.00 το πρωί) προκειμένου να βρεθούμε. Όποτε φεύγοντας από το ξενοδοχείο θα πάμε εκεί για να δούμε τι νέο μπορεί να μας πει.
Η άτυχη κοπέλα έχει καταγραφεί να μπαίνει στο λευκό βαν που ανήκει στον έναν από τους δύο και στη συνέχεια να απομακρύνεται από την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της. Στη συνέχεια τα στοιχεία από κάμερες αλλά και μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές, λένε ότι το λευκό βαν με την κοπέλα και τον έναν από τους δύο δράστες έκανε στάση σε καφετέρια, όπου επιβιβάστηκε και ο δεύτερος δράστης.
Οι αξιωματικοί που ερεύνησαν την υπόθεση φαίνεται μάλιστα ότι εντόπισαν ίχνη της κοπέλας και σε ένα σπίτι, έναν χώρο που σχετίζεται με τον έναν από τους δύο και έτσι αποφάσισαν να τους καλέσουν για εξέταση.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σύντομα φαίνεται ότι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Σήμερα αναμένεται και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου, ενώ η σορός της άτυχης φοιτήτριας θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερή της πατρίδα, στο Διδυμότειχο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
[newsit] [lamianow]

«Αν ήξερα ότι κάποιος την ενοχλεί θα είχα πάρει το αεροπλάνο» είπε σοκαρισμένος ο πατέρας της – Μαρτύριο στα χέρια των δολοφόνων αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής – Την Παρασκευή η απολογία των δραστών
Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Διδυμότειχο, γράφεται αυτή την ώρα το πρωί η τελευταία πράξη του δράματος της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο στη Ρόδο.
Η σορός της έφτασε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης» συνοδευόμενη από τους γονείς της, ενώ σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στο Διδυμότειχο.
Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή μιλώντας για ένα «από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα».
Μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε πως ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα το οποίο να συνιστά απειλή για την κόρη του, υπογραμμίζοντας πως «αν ήξερα ότι κάποιος την ενοχλεί θα είχα πάρει μονομιάς το αεροπλάνο».
Σχετικά με τη σύλληψη των δυο δραστών, ο πατέρας νωρίτερα είχε σημειώσει πως «μετά από αυτό (τη σύλληψη) ίσως να είναι πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το κορίτσι μου».
Χθες, ο πατέρας, μιλώντας στο protothema.gr αποκάλυψε πως ενημερώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης ότι «έκλεισε το ζήτημα»
«Θα είναι πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την κόρη μου, τώρα που ομολόγησε ο ένας δράστης και προχωράει η υπόθεση. Ήξερα από τις Λιμενικές Αρχές ότι υπήρχε κινητικότητα και συγκεκριμένα σε κάποια πρόσωπα»
Σπαρακτικά τα λόγια και της μητέρας της άτυχης κοπέλας, που δε μπορεί να πιστέψει τι συνέβη στο παιδί της.
«Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. Ήθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», δήλωσε με θυμό, η μητέρα.
Μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της
Ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας αποκάλυψε ότι η άτυχη νεαρή μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της.
Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε, με βάση τον ιατροδικαστή Ρόδου.
Ο ιατροδικαστής κ. Παναγιώτης Κοτρέτσος μιλώντας στο «protothema.gr» εξήγησε ότι πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια. Αιτία θανάτου της άτυχης κοπέλας είναι ο πνιγμός, ενώ έφερε και σημάδια στραγγαλισμού αλλά και εκδορές και χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Όσον αφορά την κατηγορία περί βιασμού που άσκησε ο εισαγγελέας ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι διερευνάται και δεν είναι σε θέση να πει κάτι ακόμη.
Το χρονικό ενός ειδεχθούς εγκλήματος
Η 21χρονη φοιτήτρια εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της 28ης Νοεμβρίου στα βράχια στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.
Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των δραστών, όταν διαπίστωσαν από το υλικό των καμερών που βρίσκονται σε καταστήματα κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας πως η 21χρονη επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βανάκι ιδιοκτησίας του ενός ατόμου, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, όταν και έπαψε να δίνει σημεία ζωής.
Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων. Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο.
Τότε έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα.
Οι αξιωματικοί οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν πως οι δυο δράστες επιχείρησαν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με την άτυχη κοπέλα. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν και μόλις εκείνη επιχείρησε να διαφύγει τη χτύπησαν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο.
Οι συλληφθέντες, ένας 19χρονος και ο 21χρονος χθες το πρωί, οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας. 
Ο αλβανικής καταγωγής Αλέξανδρος ομολόγησε ξ πως εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ ο Έλληνας φίλος του αρνείται μέχρι και σήμερα τις κατηγορίες που τους απέδωσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, μεταξύ των οποίων και αυτής του βιασμού. Ο Έλληνας ζήτησε και έλαβε μέσω του δικηγόρου του 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις