Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΤΩΡΑ! Κ.Ο. ΑΝΕΛ: Μετρά τους λίγους… φίλους του ο Καμμένος – Οι ηχηρές απουσίες και το νέο σήμα

Απούσα θα είναι η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ο Βασίλειος Κόκκαλης, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Τέρενς Κουίκ
Με ηχηρές απουσίες θα γίνει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή.

Απούσα θα είναι η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλειος Κόκκαλης, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Τέρενς Κουίκ που είναι εκτός κόμματος εδώ και καιρό.


Η κυρία Κουντουρά θα βρίσκεται στο Τορόντο, ο Βασίλειος Κόκκαλης, θα απουσιάζει από τη σημερινή συνεδρίαση, έχει ταχθεί κατά της συμφωνίας για τη Βόρεια Μακεδονία, ωστόσο δεν συμφωνεί με την αποχώρηση από την κυβέρνηση ενώ η κυρία Χρυσοβελώνη θα είναι στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα επιχειρήσει να καταμετρήσει τους βουλευτές που παραμένουν πιστοί στον ίδιο, να ξεχωρίσει όσους είναι έτοιμοι να τον εγκαταλείψουν και παράλληλα να αναγκάσει όσους επιμελώς αποφεύγουν τις δημόσιες τοποθετήσεις να ανοίξουν τα χαρτιά τους αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος ευρισκόμενος σε δύσκολη θέση θα θελήσει να δώσει προεκλογικό τόνο στη σημερινή συνεδρίαση καθώς θα παρουσιαστεί το νέο σήμα του κόμματος, καθώς και τηλεοπτικό σποτ.

Ερωτηματικό παραμένει αν θα προχωρήσει στην διαγραφή στελεχών που δεν συμφωνούν με την θέση του κόμματος σχετικά με το Σκοπιανό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα παραδώσει την έδρα του μόνο αν είναι σίγουρος ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση και ότι στην περίπτωση που σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ του ζητήσει ο Πάνος Καμμένος να παραδώσει την έδρα του, δεν θα το κάνει.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση των δημοσιογράφων «αν σας διώξει, σας διαγράψει, ο Καμμένος σήμερα, όταν θα κληθείτε να πάρετε θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα παραδώσετε την έδρα σας;» ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ευθέως ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του και ότι θα το κάνει μόνο «όταν θα εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης».

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος διευκρίνισε ότι ως τώρα ο Πάνος Καμμένος δεν του έχει ζητήσει ποτέ να παραδώσει την έδρα του. Ερωτώμενος για το αν υπάρχει περίπτωση να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι εφόσον διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ θα είναι ελεύθερος πολίτης για να πάει σπίτι του ή για να κάνει διακοπές.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις