Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ , ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ , ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΤΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (μη λέτε του χρόνου τέτοια μέρα ότι εξαπατηθήκατε)



Washington Post
.........Από πολλούς φορείς χάραξης πολιτικής θεωρούνται τα Βαλκάνια ως πεδίο μάχης στον αγώνα επιρροής με τη Ρωσία και υποστηρίζουν ότι η ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. συνιστά παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή, ενώ ενδέχεται να αποτελέσει και προηγούμενο για ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ, ο οποίος θα διευκολύνει την επίλυση και άλλων διαφορών. (ΝΑ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ )
Ο Γουές Μίτσελ, αναπληρωτής γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των ΗΠΑ, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν σθεναρά τη συμφωνία των Πρεσπών και εκτιμούν ότι θα επικυρωθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο. .................................. Οι Έλληνες λένε ότι ο Τσίπρας θεωρεί τη συμφωνία για το όνομα ως μία κληρονομιά που θέλει να αφήσει».

«Ίσως ο υπολογισμός του να είναι: Θα πληρώσω ένα συγκεκριμένο τίμημα, αλλά αυτό θα καταστήσει την εικόνα μου ως κυρίαρχη προσωπικότητα στην κεντροαριστερά αλλά και ως πολιτικού εκτός συνόρων. Κάτι που συμβαίνει τώρα, εφόσον έχει επωφεληθεί σημαντικά εκτός Ελλάδας», αναφέρει ο Θάνος Ντόκος, γενικός διευθυντής ΕΛΙΑΜΕΠ στην Αθήνα.
ΕΛΙΑΜΕΠ Ε;;;;;;
ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ
ΔΗΛΑΔΗ  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ 2018 ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ  (Mitsotakis, Kyriakos (GRC), President, New Democracy Party)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις