Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Θρίλερ: Μυστηριώδες tweet από την πρώην του Σάλα – Κατηγορεί τη «μαφία του ποδοσφαίρου» για την εξαφάνιση - ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ

Η υπόθεση καλύπτετα ήδη από ένα πέπλο μυστηρίου, με την πρώην του άτυχου ποδοσφαιριστή να του προσδίδει τώρα μια συνωμοτική απόχρωση

Αιχμές για τους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς αφήνει το κρυπτικό μήνυμα της πρώην συντρόφου του Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας, όταν το αεροσκάφος που επέβαινε εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.


Η Berenice Schkair , μοντέλο γαλλικής καταγωγής, κοινοποίησε ένα ιδαίτερα αινιγματικό μήνυμα στο λογαριασμό της στο Twitter αναφορικά με την εξαφάνιση του Piper Malibu, αεροπλάνο που μετέφερε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και πρώην της δείχνοντας το δάκτυλο στη «μαφία του ποδοσφαίρου».
Προηγούμενη ανακοίνωση των αρχών του Γκρένσι αναφέρει ότι τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στο νερό δεν επιβεβαιώνεται ότι ανήκουν στο συγκεκριμένο αεροσκάφος. Έτσι, η υπόθεση καλύπτετα ήδη από ένα πέπλο μυστηρίου, με την πρώην του άτυχου ποδοσφαιριστή να του προσδίδει τώρα μια συνωμοτική απόχρωση.
«Ερευνήστε την μαφία του ποδοσφαίρου, δεν πιστεύω ότι αυτό που συνέβη ήταν δυστύχημα», έγραψε εκείνη αρχικά.
«Θέλω να ξυπνήσω και να δω ότι όλα αυτά ήταν απλώς ένας εφιάλτης. Παρακαλώ να γίνει έρευνα επειδή δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα και βρίσκω απαράδεκτο ότι σταμάτησαν το ψάξιμο λόγω κακοκαιρίας, από τη στιγμή που είχαν βρεθεί συντρίμμια στο νερό», έγραψε το μοντέλο σε επόμενη ανάρτηση της συμπληρώνοντας «δεν το πιστεύω ό,τι χάνεται πολύτιμος χρόνος». «Νιώθω τελείως ανίσχυρη, ζω έναν εφιάλτη».
Διαβάστε περισσότερα: Σοκάρει το τελευταίο μήνυμα του Σόλα μέσα από το αεροπλάνο που αγνοείται
Σοκ προκαλεί το μήνυμα που έστειλε μέσω Whatsapp ο Αργεντινός επιθετικός Εμιλιάνο Σόλα κατά τη διάρκεια της πτήσης του από τη Γαλλία για το Κάρντιφ, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του αεροπλάνου.
Ο Σόλα δεν έκρυβε την ανησυχία του για την κατάσταση του αεροπλάνου, λέγοντας μάλιστα ότι φαινόταν να καταρρέει!
«Είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ. Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου… Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Φοβάμαι!», φέρεται να έγραψε ο 28χρονος στράικερ.
Το αεροσκάφος, το οποίο αναζητείται, θα έκανε τη διαδρομή από τη Ναντ στο Κάρντιφ, επρόκειτο για ιδιωτική πτήση και σε αυτή είχε προγραμματιστεί να βρίσκεται ο νέος επιθετικός της ομάδας του Νιλ Γουόρνοκ.
Όπως έγινε γνωστό, το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ και ακόμα επικρατεί μεγάλη ανησυχία, καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει πέσει ή αν βρίσκεται κάπου όπου δεν μπορεί να εντοπιστεί…
Η έρευνα, που ξεκίνησε τη Δευτέρα το βράδυ, διήρκεσε «δεκαπέντε ώρες» και κάλυψε σχεδόν 3.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Αργά το απόγευμα της Τρίτης, οι επιχειρήσεις έρευνας για το επιβατικό αεροσκάφος στο οποίο ήταν ο Σάλα σταμάτησαν, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σημειώνοντας τις ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης .
«Αν έπεσε το αεροπλάνο θα μπορούσε να διαλυθεί, οπότε δεν υπάρχει ελπίδα», ανέφερε την Τρίτη, ο επικεφαλής του Ναυτιλιακού Οργανισμού διάσωσης Airsearch Channel Islands. Επιπλέον, «η θερμοκρασία του νερού είναι τόσο κρύο τώρα, έτσι αν οι επιβάτες ήταν μέσα στο νερό, δεν θα μπορούσαν να αντέξουν για πολύ».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις