Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Επίθεση Καμμένου κατά Βούτση: Σχεδιάζουν διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. - Ίσως λαμβάνω τον λόγο τελευταία φορά ως πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σε αυτή τη Βουλή

«Ίσως λαμβάνω τον λόγο τελευταία φορά ως πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σε αυτή τη Βουλή», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, παίρνοντας τον λόγο στη Βουλή. Έκανε λόγο για «αχαριστία» από τον πρώην κυβερνητικό εταίρο.

Σχέδιο διάλυσης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ίσως λαμβάνω τον λόγο τελευταία φορά ως πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.» στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο, δήλωσε ο κ. Καμμένος.
«Ήδη επεξεργάζεται η ομάδα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο της Βουλής το σενάριο διάλυσης των ΑΝ.ΕΛ. ως κοινοβουλευτική ομάδα, όπως έκανε με το Ποτάμι», τόνισε ο επικεφαλής του κόμματος.
Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Καμμένος, το γεγονός αυτό «δε σημαίνει ότι θα φιμωθούμε», ότι θα δεχθούμε το «κοινοβουλευτικό πραξικοπήματα» και έκανε λόγο για «απόλυτη αχαριστία» από την πλευρά του πρώην κυβερνητικού εταίρου.
Ο κ. Καμμένος συνέχισε καταγγέλλοντας ότι πριν λίγη ώρα, ο  πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μίλησε με δημοσιογράφο, τον οποίο κάλεσε να διαβάσει το άρθρο 15 του Κανονισμού της Βουλής. Το άρθρο, όπως εξήγησε ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. προβλέπει ότι εάν μείνουν πέντε βουλευτές θα πρέπει να είναι εκλεγμένοι στο κόμμα από το ίδιο ψηφοδέλτιο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις