Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - Παραιτήθηκε για τα μάτια μιας 25χρονης που έκανε σεξ σε ριάλιτι ο βασιλιάς της Μαλαισίας [βίντεο] και Η Οξάνα εθεάθη στο κρεβάτι με άλλον διαγωνιζόμενο...

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Μαλαισίας, ο βασιλιάς της χώρας παραιτήθηκε αιφνιδίως την Κυριακή, πριν συμπληρώσει τα 5 χρόνια στον θρόνο.
Ο έρως όχι μόνο χρόνια δεν κοιτά, αλλά και… εξουσία, γεγονός που
επιβεβαιώνεται από την παραίτηση του βασιλιά της Μαλαισίας για τα μάτια μιας 25χρονης.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Μαλαισίας, ο βασιλιάς της χώρας παραιτήθηκε αιφνιδίως την Κυριακή, πριν συμπληρώσει τα 5 χρόνια στον θρόνο.
«Ο Σουλτάνος Μωάμεθ ο Ε’ παραιτήθηκε από το αξίωμά του και το στέμμα και ο διάδοχός του θα εκλεγεί άμεσα» ανακοίνωσε το παλάτι, χωρίς όμως να δώσει στην δημοσιότητα τους λόγους της ξαφνικής παραίτησης.
Ποιος είναι ο λόγος πίσω από την παραίτηση;
Οι κακές γλώσσες λένε πως φταίει ο υπερχλιδάτος γάμος του με τη Ρωσίδα και πρώην Μις Μόσχα».
Η 25χρονη Οξάνα Βοεβοντίνα ασπάστηκε το Ισλάμ για να μπορέσει να παντρευτεί τον βασιλιά. Τότε οι φωτογραφίες είχαν κάνει το γύρο των social media, ωστόσο το παλάτι δεν επιβεβαίωσε ποτέ την είδηση.
Ο γάμος είχε προκαλέσει «σκάνδαλο» στο παλάτι, αφού η νύφη είχε κάπως… αμφιλεγόμενο παρελθόν, καθώς παλαιότερα δημοσιεύματα την έδειχναν να πρωταγωνιστεί σε μια καυτή σκηνή σε μια πισίνα, αφού απροκάλυπτα έκανε σεξ μπροστά στις κάμερες.
Η ρωσική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα ανέφερε ότι η Οξάνα κρατούσε στο χέρι ένα ποτήρι σαμπάνιας όταν «αιφνιδίασε τους παίκτες ενός ριάλιτι κάνοντας σεξ στο πρώτο ραντεβού».
Η Οξάνα Βοεβοντίνα είχε εργαστεί παλαιότερα ως μοντέλο στην Ταϊλάνδη και την Κίνα.
Άγνωστο παραμένει πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι, αν η Οξάνα ήταν διαζευγμένη κι αν ο γάμος της με τον βασιλιά της Μαλαισίας υπήρξε όντως η αιτία για την αιφνίδια παραίτησή του, όπως αναφέρουν φήμες.

Η Οξάνα εθεάθη στο κρεβάτι με άλλον διαγωνιζόμενο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις