Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Έτσι εκπόρνευαν τις φοιτήτριες – Η μοιρασιά και οι ρόλοι του κυκλώματος - ΕΒΓΑΖΑΝ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Από αυτά τα 70 ευρώ έπαιρνε η κοπέλα, 50 ευρώ ο αρχηγός, ο οποίος είναι ένας 48χρονος φωτογράφος και 20 ευρώ ο μεταφορέας που πήγαινε τα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού.
«Γνώριζαν» το σκοπό της εργασίας τους υποστήριξε ο 48χρονος φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος σωματεμπορίας νεαρών
κοριτσιών. Ωστόσο δεν έπεισε τον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

«Δεν παραπλάνησα κανέναν. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, άλλες φοιτήτριες οι οποίες πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά τη δραστηριότητά τους», φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή.

Ηχηρή ανταπάντηση σε όσα ισχυρίστηκε είναι μία από τις καταθέσεις 20χρονης φοιτήτριας. «Σε κάθε συνάντηση επέμενε να δοκιμάσουμε τη νέα πρόκληση που μας ανοίγεται και πως είναι μια καινούργια εμπειρία. Η Μ…… και εγώ σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε να κερδίσουμε μερικά χρήματα, καθώς τόσο εγώ όσο και αυτή τα είχαμε ανάγκη»… «Καθημερινά πραγματοποιούσα περίπου τέσσερα ερωτικά ραντεβού, αλλά τύχαινε να υπάρχουν και κάποιες μέρες με ένα ή και καθόλου ραντεβού»…

«… μου έλεγε διαρκώς πως αυτός πληρώνει για να με διαφημίζει στους πελάτες μέσω Διαδικτύου και του χρωστάω μεγάλη χάρη, που μου άνοιξε τα μάτια, τονίζοντας πως γι’ αυτόν το λόγο πρέπει να δουλεύω όσο το δυνατόν συχνότερα και να μην επικαλούμαι δικαιολογίες για να αποφεύγω τη δουλειά. Εγώ διαρκώς του ξεκαθάριζα πως αυτή η δουλειά δεν είναι όλη μου η ζωή, είναι προσωρινή λύση και πως έχω ως πρώτη προτεραιότητα τη σχολή μου».

Το κύκλωμα, σύμφωνα με αξιωματικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, είχε καταφέρει να εκπορνεύσει και μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, ενώ διαφήμιζε τις κοπέλες και τις παροχές τους στην ιστοσελίδα www.athensdiva.com, μέσω τις οποίας κλείνονταν τα ερωτικά ραντεβού.

«Από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος και στις περισσότερες περιπτώσεις όπως και σε αυτή της ανήλικης, κανένα από τα φερόμενα ως «θύματα» δεν απαντούσε άμεσα αν δέχεται ή όχι στον τομέα τόσο της φωτογράφησης όσο και στην πραγματοποίηση στη συνέχεια ερωτικών ραντεβού», υποστήριξε ο αρχηγός. Τα μέλη του κυκλώματος υπόσχονταν στα κορίτσια ένα… ανώτερο lifestyle και μεγάλη ζωή. Το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 140 ευρώ την ώρα ανάλογα με τις παροχές.

Η μοιρασιά
Από αυτά τα 70 ευρώ έπαιρνε η κοπέλα, 50 ευρώ ο αρχηγός, ο οποίος είναι ένας 48χρονος φωτογράφος και 20 ευρώ ο μεταφορέας που πήγαινε τα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού. Τα συνολικά κέρδη φαίνεται να ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν 14 μέλη του κυκλώματος, ενώ συγκατηγορούμενοι είναι 11 επιπλέον άτομα. Από την προανάκριση προέκυψε ότι το τελευταίο τρίμηνο είχε εξωθήσει στην πορνεία 45 γυναίκες. Το κύκλωμα πέρα από τον 48χρονο «αρχηγό»-φωτογράφο είχε τρεις «στρατολόγους», τέσσερις «τηλεφωνήτριες», τρεις οδηγούς και έναν «προγραμματιστή» που συντηρούσε και ανανέωνε την ιστοσελίδα.

Ενδεικτική είναι η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ κοπέλας και κατηγορουμένου:

Κοπέλα: Να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα η 1 ώρα είναι 160, ωραία; Το δίωρο γράφει 300.

Κατηγορούμενος: Ναι, το αφαιρούμε από εμάς. Εντάξει;

Κοπέλα: Α, το αφαιρείς από το ….α! εγώ παίρνω.

Κατηγορούμενος: Εγινε, κανονικά.

Κοπέλα: 90 και 90 κανονικά.



Κατηγορούμενος: Εγινε, έγινε. Ελα…
Κοπέλα: Α, εντάξει, όπως μου το είχε πει η Αννα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις