200 γρ. άσπρη σοκολάτα
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
200 ml κρέμα γάλακτος
10 γρ. ζελατίνη
100 ml νερό
1 κ.σ. κονιάκ
1/2 κ.σ. καφέ
100 γρ. περίπου μπισκότα πτι-μπερ
Εκτέλεση
Βάζετε τη ζελατίνη σε κρύο νερό για να φουσκώσει. Σε δυο διαφορετικά σκεύη λιώνετε την άσπρη και την μαύρη σοκολάτα, την κάθε μια με 100 ml. κρέμας γάλακτος.
Μέσα στις ήδη λιωμένες σοκολάτες προσθέτετε την ζελατίνη και ανακατώνεται για να λιώσει.
Όσο τα δυο μείγματα είναι ακόμα ζεστά προσθέστε στο καθένα 200 γρ. γιαούρτι. Στο άσπρο μέρος προσθέτετε το κονιάκ και στο μαύρο τον καφέ.
Στο πάτο του καλουπιού βάζετε τα μπισκότα τα οποια βουτάτε στο γάλα.
Βάζετε μέσα το άσπρη και το μαύρο μείγμα εναλλάξ, μια το ένα μια το άλλο μέχρι να λείψουν. (τα μείγματα δεν θα είναι πηχτά ).
Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες μέχρι να κρυώσει καλά.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν
ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις
στους φίλους σου.
Σε
μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή
γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες
άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ
ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση.
Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο
ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να
κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων!
Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε
καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου