Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

video - Μάχη με δυναμιτάκια στη Βαρβάκειο - Βγήκαν έξω χορεύοντας με τα Αρνιά. DxE στην Βαρβάκειο Αγορά

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Ένταση σημειώθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη στη Βαρβάκειο Αγορά, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε η ομάδα
Vegan για τα δικαιώματα των ζώων «Direct Action Everywhere». Στο σημείο δεν υπήρχαν δυνάμεις της αστυνομίας, όπως έχει συμβεί άλλες φορές, με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο αλλά και σύμφωνα με τις καταγγελίες των ακτιβιστών, η αντίδραση των κρεοπωλών ήταν ιδιαίτερα προκλητική, καθώς πέταξαν κροτίδες κι άλλα αντικείμενα προς τους διαδηλωτές, αλλά κι έναν κουβά γεμάτο... αίμα.

«Κατά την ειρηνική διαμαρτυρία της Ομάδας DxE στη Βαρβάκειο Αγορά για τις σφαγές ζώων το Πάσχα, οι κρεοπώλες αντέδρασαν με περιπαιχτικά σχόλια και χορούς, με πέταγμα αντικειμένων, με έναν κουβά γεμάτο με αίμα προς τους διαδηλωτές και με δυναμιτάκια» αναφέρει η οργάνωση.

Δείτε το βίντεο:

:Πέταξαν κουβά με αίμα ζώων στους ακτιβιστές
Πέταξαν κουβά με αίμα ζώων στους ακτιβιστές
Παράλληλα, σημειώθηκε ένα συγκλονιστικό περιστατικό. «Μια πρόσφυγας που περνούσε από το σημείο και είχε βιώσει πόλεμο στη χώρα της, έπαθε κρίση από τον θόρυβο που έκαναν τα δυναμιτάκια, καθώς το μυαλό της έκανε συνειρμούς και λιποθύμησε.
»Βία από ανθρώπους προς ζώα, βία στον πόλεμο από ανθρώπους προς ανθρώπους. Διαφορετικά θύματα, ίδιος θύτης» αναφέρουν οι ακτιβιστές.
Δείτε το βίντεο με την πρόσφυγα που παθαίνει σοκ, καθώς της ήρθαν στο μυαλό, προφανώς, σκηνές πολέμου από τη χώρα της:

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη διαμαρτυρία:

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις