Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η αδερφή του Πάνου Καμμένου αποβλήθηκε ξανά -Εφυγε συνοδεία τριών αστυνομικών από το γήπεδο [βίντεο]

Επεισοδιακός ήταν και ο πέμπτος τελικός του πρωταθλήματος πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη με πρωταγωνίστρια ξανά την Αλεξία Καμμένου, αδερφή του Πάνου Καμμένου.


 Ενα λεπτό και 20'' πριν το τέλος υπήρξε επεισόδιο με την προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Εκείνη ωστόσο δεν υπάκουσε και έτσι ο διαιτητής της έδειξε τρεις φορές ακόμα την κόκκινη.

Παράλληλα, στην ίδια φάση ο ρέφερι απέβαλε τον έφορο της Βουλιαγμένης, τον βοηθό της Καμμένου και στο τέλος έδειξε κόκκινη κάρτα σε όλο τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης δεν αποχωρούσε από τον πάγκο και χρειάστηκε την παρέμβαση 3 αστυνομικών για να πεισθεί να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο. Αναμενόμενα οι φίλοι του Ολυμπιακού την αποδοκίμαζαν έντονα.

Δείτε το βίντεο με την Αλεξία Καμμένου:

Η στιγμή της αποβολής της Αλεξίας Καμμένου και της αποχώρησης της από το γήπεδο συνοδεία τριών αστυνομικών.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις