Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο - Η καταγγελία των γονέων για αποπλάνηση, ο 43χρονος και το σημείωμα

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τους λόγους που οδήγησαν την 14χρονη κοπέλα να δώσει τέλος στη ζωή της, σήμερα, πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ, στο Μοσχάτο.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης του Realfm Μαρίνος Αλιφέρης, ο πατέρας του κοριτσιού είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές ότι η ανήλικη είχε πέσει θύμα αποπλάνησης από 43χρονο που διαμένει στην περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος συνελήφθη χθες από τις αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της 14χρονης είναι σε εξέλιξη, ενώ στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα 12 πυροσβέστες με οχήματα.

Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές.
ADVERTISING

Μετά από τρεις ώρες αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 1 του μετρό (Ηλεκτρικός - ΗΣΑΠ).

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή ΦΩΤΟ: my-mosxato.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις