Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

BOMBA του Υπουργού Επικρατείας Βερναρδάκη: Δεν αποκλείω εθνικές εκλογές τον Ιούνιο … (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα σενάρια για εθνικές εκλογές άμεσα όλο και πληθαίνουν. Το ενδεχόμενο αυτό μάλιστα άφησε ορθάνοιχτο ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Δεν αποκλείει άμεσα εθνικές εκλογές ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Σε συνέντευξή που έδωσε τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων ITV ο υπουργός Επικρατείας «απασφάλισε» λέγοντας ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προσφύγουμε στις κάλπες μέσα στον Ιούνιο.

Στην ερώτηση αν ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών υπάρχει περίπτωση για πολιτικές εξελίξεις και εκλογές και μάλιστα άμεσα, δηλαδή μέσα στον Ιούνιο είχε χαρακτηριστικά. «Όλα αυτά θα τα δούμε την επαύριο των εκλογών. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, διότι κάθε εκλογή έχει τη δική της δυναμική».




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις