Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Έκτακτο: Ο γαμπρός του Ερντογάν απειλεί και με δεύτερο γεωτρύπανο! «Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΜΝΗ ΚΑΝΕΝΟΣ»

Ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας ο οποίος είναι και γαμπρός του Ερντογάν στη συνέντευξη του στο CnnTurk ρίχνει λάδι στην φωτιά για τα τεκταινόμενα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ είπε:«Η Μεσόγειος δεν είναι λίμνη κανενός. Εκεί έχουμε δικά μας χωρικά ύδατα. Εχει χωρικά ύδατα και η ‘Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου᾽. Υπάρχει ένα ‘κράτος’ εκεί. Η Τουρκία έχει επιδείξει ισχυρή βούληση για την βόρεια Κύπρο. Εμείς θα ρέπει να δώσουμε αυτό τον αγώνα στα δικά μας χωρικά ύδατα μέχρι τέλους. Το ᾽ Φατίχ᾽ έχει κινητοποιηθεί ήδηκαι αυτές τις μέρες θα κινητοποιηθεί και το άλλο γεωτρύπανό μας ᾽Γιαβούζ᾽»
Ο Αλμπαϊρά ανέφερε πως ανατολική Μεσόγειος είναι πολύ σημαντική για την Τουρκία. Είναι απαράδεκτο να μας κάνουν υποδείξεις δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος πάντως αφήνει το ενδεχόμενο συνεργασίας και διαλόγου καθώς αναφέρει «δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην βρισκόμαστε σε μια κατάσταση kazan-kazan (win-win) με όλους τους ενδιαφερόμενους. Όμως πρέπει να ξέρουν πως καμία επένδυση στην ενέργεια στην περιοχή της Μεσης Ανατολής δεν θα είναι λειτουργική αν δεν συμμετέχει και η Τουρκία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις