Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Μαντλίν: Νέα αποκάλυψη για τους γονείς της - Την απήγαγε παιδόφιλος μέσα από την οικογένειά της;

Συγκλονιστικά στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν αποκαλύπτει πρώην αστυνομικός ο οποίος είχε ηγηθεί των ερευνών.


Η μικρή θα μπορούσε να έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν παιδόφιλο, ο οποίος είχε πλησιάσει την οικογένειά της, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο πρώην ντετέκτιβ, αποκλείοντας ωστόσο την πιθανότητα οι γονείς της να γνώριζαν κάτι.

Ο Γκονσάλο Αμαρά, αστυνομικός ο οποίος ηγείτο των ερευνών το 2007 στην Πορτογαλία, αποκάλυψε νέα στοιχεία σχετικά με την πολυσυζητημένη εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού, πριν από 12 χρόνια στο θέρετρο Πράι ντε Λουζ, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τον Αμαρά, ένα από τα σενάρια που εξέταζαν εκείνη την εποχή, ήταν η πιθανότητα να έχει πέσει η Μαντλίν θύμα ενός διεθνούς κυκλώματος παιδόφιλων, το οποίο ενδέχεται να είχε σχέσεις με ανθρώπους κοντά στην οικογένεια Μακάν.





ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις