Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Νυχτερινή σύσκεψη στο γραφείο του Τσακαλώτου – Ποιοι πήγαν, τι συζήτησαν

Μπορεί το αντικείμενο της σύσκεψης να μην ανακοινώθηκε, αλλά κάποιοι συνέδεσαν τη μάζωξη με το εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με κινήσεις των 53+

Yπουργοί και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν χθες το βράδυ το παρών στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.


Μπορεί το αντικείμενο της σύσκεψης να μην ανακοινώθηκε, αλλά κάποιοι συνέδεσαν τη μάζωξη με το εκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με κινήσεις των 53+.

Όπως αποκαλύπτει ο Μικροπολιτικός των Νέων, στο γραφείο Τσακαλώτου στην οδό Νίκης, εθεάθησαν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η Θεανώ Φωτίου, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Θοδωρής Δρίτσας.

Πηγή: Tanea.gr


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις