Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23/5

ΚΡΙΟΣ
Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι όμως που δεν είναι απαραίτητα για κακό, ιδίως αν έχεις
εσύ την πρωτοβουλία των κινήσεων. Επιπλέον, στα περιουσιακά σου οφείλεις να είσαι «μάχιμος/η». Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο, η διαχείριση των οικονομικών σου καθίσταται μια δύσκολη «εξίσωση», αφού έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, σε συμφέρει λοιπόν να ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα»! 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις και απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο». Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας οξείας κριτικής από «δικούς σου» ανθρώπους κι εδώ βέβαια ο Ουρανός στο ζώδιό σου, σου ζητά να εξετάσετε ή να υλοποιήσετε μαζί τις δέουσες αλλαγές κι όχι να ταμπουρωθείς στις απόψεις σου συμμετέχοντας σε έναν πόλεμο, που δεν θα ωφελήσει κανέναν. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε κάνει πολύ πιο νευρικό/η, πρόσεξε λοιπόν στις μετακινήσεις σου αλλά και τον χειρισμό μηχανημάτων, που κρύβουν κινδύνους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει τα οικονομικά σου και οφείλεις να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά, ώστε να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία, που θα σου παρουσιαστεί. Πρόσεξε ωστόσο και την δράση περιθωριακών στοιχείων, αφού μπορεί να σου κάνουν την ζημιά, εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να προκύψει μια ξαφνική ενόχληση στην υγεία σου αλλά και να μάθεις και κάτι που θα σε εκπλήξει δυσάρεστα και σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει κι ένα έκτακτο οικονομικό κόστος. Επιπλέον στα εργασιακά σου άλλα υπολόγιζες κι άλλα σου τυχαίνουν! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε φέρνει πιο κοντά σε μια «ενστικτώδη» συμπεριφορά, που σε θέλει να ακολουθείς τυφλά το συναίσθημά σου αλλά και να αναλώνεσαι σε ερεθίσματα που σε αποσπούν διαρκώς. Επιπλέον όμως, θα συμβούν και πράγματα που θα σε ταράξουν, οπότε… be cool! Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο, αναμένονται έκρυθμες καταστάσεις τόσο στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης, όσο και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Ίσως μάλιστα να διακοπεί απότομα μια φιλική σου σχέση, από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται πως μια νέα δυνατή φιλία κτίζεται μέσα από αγώνες. 

ΛΕΩΝ
Με τον Ουρανό στον Ταύρο το «στοίχημα» σου είναι να καταφέρεις να κινηθείς στα όρια της ελευθερίας σου, χωρίς να την μετατρέψεις σε ασυδοσία. Και δεν φτάνει να το κερδίσεις μόνον ως προς τις δικές σου δράσεις, αφού η ζωή σου ίσως να αναστατωθεί εξ αιτίας κάποιων άλλων που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με τις ακρότητες πετυχαίνουν κάτι σπουδαίο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα, με συνέπεια να δράσεις σπασμωδικά ή παράλογα. Επιπλέον, πολλά «παίζονται» παρασκηνιακά και μάλλον έφτασε η ώρα των αποκαλύψεων! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει νέα δεδομένα κι ανατροπές στην κοινωνική ζωή σου, με νέα πρόσωπα να «παρελαύνουν» στην ζωή σου και κάποια άλλα να αποχωρούν… πάραυτα! Παράλληλα, καλείσαι να χειριστείς με επιδεξιότητα άτομα που «πουλάνε τρέλα» είτε για να «παίξουν» μαζί σου, είτε για να σε παρασύρουν σε ακραίες επιλογές. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να «σπάσεις» την ρουτίνα και καλό είναι να επικεντρωθείς στα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, αφού στον «έξω κόσμο» μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα παράδοξων συμπτώσεων ή μιας δυσάρεστης έκπληξης. 

ΖΥΓΟΣ
Από την μια πλευρά, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να φέρει συγκρούσεις και ανατροπές στις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς», οπότε μην «δένεις» τίποτε, από την άλλη όμως, θα σου δώσει την ευκαιρία να διακριθείς ως… αουτσάιντερ! Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά ίσως τελικά το σύμπαν να γνωρίζει καλύτερα από σένα το προς τα πού πρέπει να πας. Αποδέξου λοιπόν την νέα πραγματικότητα, όσο κι αν σε «ξεβολεύει», έχοντας εμπιστοσύνη στην… έκπληξη! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ουρανός απέναντί σου μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από «ακατανόητες» για σένα συμπεριφορές ή επιλογές αλλά σε καμία περίπτωση μην δείξεις πως ενοχλείσαι, αφού οι «προβοκάτσιες» θα γίνουν ακόμη πιο… άγριες! Αντίθετα, αν αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους, θα έχεις «και το πεπόνι και το μαχαίρι». Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να μυηθείς σε νέες γνώσεις και μια νέα φιλοσοφία ζωής, υπάρχει ωστόσο και η πιο εξωστρεφής απόδοσή της ενέργειάς του με ξαφνικές μετακινήσεις και παρουσίες σε κάπως… extreme δρώμενα! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και όσον αφορά την πολιτική που σε συμφέρει να ακολουθήσεις για να κερδίσεις περισσότερα, είναι εκείνη που… παίρνει τα ρίσκα της, αφού το «αναμενόμενο» δεν θα έρθει ποτέ! Παράλληλα, στα εργασιακά σου, όλα θυμίζουν την ηρεμία πριν την θύελλα κι αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο και θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Αντίθετα αν πεις το «ναι» στις αλλαγές και –ακόμα καλύτερα- αιφνιδιάσεις τους άλλους, τότε ο Ουρανός στον Ταύρο θα σε ανταμείψει με μια… σούπερ επιτυχία! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να αλλάξεις τα δεδομένα μιας συνεργασίας, που δείχνει «δύσκαμπτη», περιορίζοντας την ελευθερία των κινήσεών σου. Επιπλέον, μπορεί να ενοχληθείς από την γκρίνια ή τις υπερβολικές απαιτήσεις των άλλων και να… πάρουν πόδι, ίσως όμως να διακοπεί απότομα και μια σχέση ή συνεργασία, χωρίς να το θέλεις εσύ.Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας στον πειρασμό να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με «καθώς πρέπει» καταστάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει ένα κύμα ανανέωσης και αλλαγών στο σπίτι ή τα οικογενειακά σου και το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να «σκύψεις το κεφάλι», αφού η προάσπιση της προσωπικής ανεξαρτησίας σου είναι το βασικό ζητούμενο. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν τεχνικές εργασίες με… αιχμή τα ηλεκτρολογικά, ίσως όμως χρειαστεί να αποκαταστήσεις και ζημιές από πτώσεις αντικειμένων. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο «παίζει» με την υγεία σου, σε κάθε περίπτωση όμως να απευθυνθείς στους ειδικούς κι όχι να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα με αυτοσχέδια γιατροσόφια!

 ΙΧΘΥΕΣ
Ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και είτε θα… τρελάνεις κόσμο με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, είτε θα πέσεις εσύ θύμα μιας ανατροπής-σοκ! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά προνόησε για την «κακιά στιγμή», όσο περνά από το χέρι σου βέβαια, αφού κάποια πράγματα δεν προβλέπονται. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σου ανοίγει νέους δρόμους αναζήτησης, ίσως μάλιστα να «ξυπνήσεις» από τον «λήθαργο» που έχεις πέσει. Όσον αφορά όμως στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αναμένονται έκτακτα περιστατικά ή απρόοπτα που θα σε αιφνιδιάσουν.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις