Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Βασιλική Μιλλούση: Η «εγκυμοσύνη» του Λευτέρη Πετρούνια και το φύλο του μωρού (vid)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube ένα βίντεο με την αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση στο οποίο αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσαν πριν από μερικές μέρες, μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, ότι πρόκειται να γίνουν γονείς. Η μέλλουσα μητέρα ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στα social γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μετρούσαμε τις μέρες για να μοιραστούμε τη χαρά μας... Η κοιλίτσα μου πια δεν κρύβεται γι' αυτό θα το φωνάξω δυνατά».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους και η πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής σκηνοθέτησαν και ανέβασαν ένα χιουμοριστικό βίντεο στο κανάλι του Πετρούνια στο YouTube. Στο βίντεο κάνουν γυμναστική για εγκύους, μιλούν για την εγκυμοσύνη και δίνουν συμβουλές. Μεταξύ άλλων το ζευγάρι αποκάλυψε ότι το μωρό που περιμένουν είναι κοριτσάκι.

Η μέλλουσα μαμά, μάλιστα, αποκάλυψε on camera την αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια όταν του ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας.



Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση για την εγκυμοσύνη της στο Instagram:
Η Βασιλική Μιλλούση, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, έδωσε τον τελευταίο της αγώνα και αποφάσισε να αποσυρθεί έχοντας γράψει τη δική της ιστορία στην ενόργανη γυμναστική. Πάλεψε μάλιστα και έσπασε τoν άτυπο κανόνα που θέλει τις αθλήτριες της ρυθμικής να «αποσύρονται» μετά τα 20. Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) στις

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις