Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Δύο συλλήψεις για την τραγωδία στο λούνα παρκ του Αλμυρού

Οι αρχές συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και την προσωρινά υπεύθυνη του χώρου

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά την τραγωδία σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο κορίτσι.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr οι αρχές συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και την προσωρινά υπεύθυνη του χώρου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής όταν το 13χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει σ΄ένα παιχνίδι αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γλίστρησε από την θέση της και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στην βάση άλλου παιχνιδιού.

Αμέσως, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της 13χρονης σε μεγάλο Νοσοκομείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ.Αλμυρού όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις