Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων - Συναγερμός για εκδήλωση πυρκαγιών - ΦΩΤΟ

Σε υψηλά επίπεδα θα παραμείνει η θερμοκρασία σήμερα, φτάνοντας κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 36-38 βαθμούς στη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, και τους 35-37 βαθμούς στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τοπικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη.

Το μελτέμι θα φτάνει τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο μειώνοντας αρκετά τη δυσφορία, αυξάνοντας όμως τον κίνδυνο εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στα νησιά του Αιγαίου και τα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά.

Στον χάρτη παρουσιάζεται ο δείκτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς για σήμερα το μεσημέρι. Με πορτοκαλί και κόκκινα χρώματα φαίνονται οι περιοχές με πολύ υψηλή και ακραία επικινδυνότητα.

Σημειώνεται ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις