Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Πώς να μαλακώσεις το βούτυρο στο άψε σβήσε

Η συντάκτρια του Olivemagazine.gr Βίκυ Χριστοπούλου μάς δίνει μικρές συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας στην κουζίνα πιο εύκολη.
Εδώ μάς δείχνει το κόλπο για να μαλακώνει το βούτυρο μέσα σε μερικά μόλις λεπτά!

Πόσο εκνευριστικό είναι να θέλεις να φτιάξεις ψωμί με μαρμελάδα ή μέλι για πρωινό και το βούτυρο να είναι πέτρα και να μην απλώνεται με τίποτα; Για να μην μιλήσουμε για τη μέγιστη ατυχία του να θέλεις να φτιάξεις κέικ και η συνταγή να καλεί για βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Αντί να παλεύεις με το μαχαίρι ή να περιμένεις με τις ώρες τη φύση να κάνει το «θαύμα» της, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Γέμισε ένα ποτήρι με καυτό νερό και άφησέ το για μερικά λεπτά.
2. Άδειασε το ποτήρι.
3. Βάλε σε ένα πιάτο το βούτυρο και από πάνω το ποτήρι ανάποδα.
4. Άφησέ το για 1-2 λεπτά μέχρι να πάρει τη θερμοκρασία του νερού. Οι υδρατμοί θα κάνουν τα μαγικά τους και…έτοιμο! Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μέσα σε λίγα λεπτά!




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις