Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ανήλικος ξάφρισε on camera σπίτι όπου κοιμόταν οικογένεια

Ο ανήλικος «ποντικός» ξάφρισε όσα χρήματα βρήκε, δηλαδή μόλις 25 ευρώ, αλλά και πέντε τραπεζικές κάρτες, έγγραφα και
προσωπικά αντικείμενα και έφυγε αθόρυβα χωρίς να ξυπνήσει τους ενοίκους

Κάτι δεν... κατάλαβε καλά ένας 16χρονος Ρομά που είχε κατηγορηθεί για κλοπές και του είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι να δίνει καθημερινά το παρών στο αστυνομικό τμήμα και να παρέχει κοινωφελή εργασία στον δήμο Μεσολογγίου. Όμως, έκανε... κοπάνα και διέρρηξε ένα σπίτι στο οποίο κοιμόταν οικογένεια με δύο μικρά παιδιά!

Ο ανήλικος «ποντικός» ξάφρισε όσα χρήματα βρήκε, δηλαδή μόλις 25 ευρώ, αλλά και πέντε τραπεζικές κάρτες, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα και έφυγε αθόρυβα χωρίς να ξυπνήσει τους ενοίκους. Ωστόσο, δεν αντιλήφθηκε ότι τον κατέγραφε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το σπίτι! Έτσι, αναγνωρίστηκε από τα πλάνα και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Εκεί, διαπιστώθηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει μια από τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες, κάνοντας ανέπαφες συναλλαγές αξίας 82 ευρώ σε ένα περίπτερο! Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή, ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Όμως, ο δήμος ενημέρωσε τις δικαστικές αρχές ότι δεν τήρησε τους περιοριστικούς όρους κι έτσι η ανακρίτρια εξέδωσε άμεσα διάταξη για τον εγκλεισμό του στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις