Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Επιστολή της Β. Θάνου στον Ι. Λιανό - Τι απαντά στην πρότασή του για παράδοση – παραλαβή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Είτε ως «υποκριτική επίφαση κοινωνικής ευγένειας», εκ μέρους της , είτε «ως δήθεν από μέρους μου «αποδοχή και νομιμοποίηση» του διορισμού σας»,
θεωρεί η Βασιλική Θάνου πως θα ερμηνευόταν η αποδοχή της πρόσκλησης εκ μέρους του νέου Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Γιάννη Λιανού, να παρευρεθεί στην τελετή παραλαβής παράδοσης των καθηκόντων του.

Η κα Θάνου αναφέρει στην επιστολή πως «για λόγους νομικούς και ηθικούς, είμαι υποχρεωμένη να προσβάλω, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, αφού η θέση στην οποία διορισθήκατε, κενώθηκε, εξ αιτίας της παράνομης έκπτωσης εμού, του προηγούμενου Προέδρου».
Διαβάστε εδώ την επιστολή


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις