Ζυμη:
200 ml γάλα χλιαρό
200 ml νερό χλιαρό
150 ml ηλιέλαιο
1 φακ. Ξηρή μαγιά
1 κ.σ. Ζάχαρη
1.κ.σ. κόφτη αλάτι
700-750 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Γεμιση:
250 γρ. Κασέρι πικάντικο τριμμένο
250 γρ. Ρεγκατο τριμμένο
Ζαμπόν σε κομματάκια
Σαλάμι μπύρας σε κομματάκια
Κέτσαπ
Βάζουμε σε μια λεκάνη το μισό αλεύρι, το γάλα, το νερό, το ηλιέλαιο,την μαγιά, την ζάχαρη και ανακατεύουμε... προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι, το αλάτι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια πολύ μαλακή ζύμη... Ίσως να κολαει και λίγο... σκεπάζουμε και αφήνουμε 1 ώρα να φουσκώσει...
Παίρνουμε την ζύμη, την χωριζουμε σε μπαλάκια ( εγώ τα ζυγιζα ήταν 90 γρ. Το καθενα) και ανοίγουμε σε ένα οβαλ σχήμα.... βάζουμε κέτσαπ, λίγο τυρί, αλλαντικά και τελειώνουμε με τυρί... διπλωνουμε τις ακρες προς τα μέσα και από κάτω, έτσι ώστε να μην μας ανοίξουν στο ψήσιμο, και γυρίζουμε και τα πλαϊνά σχηματίζοντας μια βαρκούλα.... αλοιφουμε τα πεινιρλί με ηλιέλαιο και γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° για 30 λεπτά στον αέρα...
Η δοσολογία αυτή βγάζει 15 μεσαια πεινιρλί...
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Οικογενειακή μπίζνα είχε στήσει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης στην Κρήτη, που πιάστηκε στη «φάκα» του ελληνικού FBI για το «πάρτι» ...
-
Ο Πίτερ Γκριν (Peter Greene) , ο ηθοποιός που έγινε γνωστός ενσαρκώνοντας επιτυχημένα ρόλους κακών και εγκληματιών —με πιο χαρακτηριστι...
-
Δραματική εξέλιξη πήρε η υπόθεση του ξυλοδαρμού ορθοπαιδικού γιατρού από 45χρονο ασθενή - μποξέρ στο νοσοκομείο του Αιγίου, καθώς ο ασθενής...
-
Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς να το δει ψύχραιμα, υπάρχει ένα σημείο όπου η λογική σταματά να συνεργάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου