Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Θρίλερ με την υπόθεση 19χρονης που επιχείρησε να πουλήσει το παιδί της - ΒΙΝΤΕΟ

Μία 19χρονη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 6 Σεπτεμβρίου στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και κατά τη διαδικασία δήλωσης του
βρέφους διαπιστώθηκε πλαστοπροσωπία καθώς προσκόμισε την ταυτότητα άλλης γυναίκας.


Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η 19χρονη ομολόγησε ότι το μωρό προοριζόταν για παράνομη υιοθεσία από γυναίκα που προσκόμισε την ταυτότητά της στη μητέρα, ώστε τα στοιχεία του μωρού να περάσουν κατευθείαν στο όνομά της.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Οι Αρχές δεν θεωρούν ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς η 19χρονη, η οποία είναι ανύπαντρη έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά από το 2015 και μετά, τα ίχνη των παιδιών δεν έχουν εντοπιστεί, όπως και τα ίχνη της κατόχου της ταυτότητας.

Όσον αφορά στο αγοράκι που γέννησε η 19χρονη, με εισαγγελική εντολή, παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ για τη μητέρα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

“Στις 6 Σεπτεμβρίου μία ασθενής γέννησε... Είχε δώσει λανθασμένα στοιχεία στην ταυτότητα... Κατά τη διάρκεια της θητείας μου δεν έχει διαπιστωθεί, ούτε μου έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά και θέματα”, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής Διοικητής Γενικού Κρατικού Νίκαιας, κ. Ιωάννης Κούρλας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
Πηγή πληροφοριών: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις