Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Τραγωδία λούνα παρκ: «Να με κρεμάσουν αν έχω ευθύνη» - Επιμένει στην αθωότητά της η ιδιοκτήτρια

Επιμένει ότι δεν φέρει ευθύνη για το ατύχημα της 14χρονης Νίνας, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου.


«Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι γνώριζε το θύμα από όταν ήταν μικρό παιδί και πως είναι συγκλονισμένη από όλα όσα συνέβησαν στην επιχείρησή της.

«Την ήξερα από μικρό παιδί. Περιμένω το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για να δω τι ακριβώς συνέβη. Είμαι συγκλονισμένη» τόνισε στο Star.

Από την άλλη πλευρά, η οικογένεια της 14χρονης ζήτησε -και πήρε- από τον Δήμο Αλμυρού όλα τα πιστοποιητικά και την αδειοδότηση του λούνα παρκ.
Οι τρεις πραγματογνώμονες, πιθανότατα σήμερα να ελέγξουν το «χαλί» για να διαπιστώσουν εάν υπήρχε βλάβη.
«Παραδώσαμε στον εισαγγελέα ό,τι αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό. Κατά την άποψη μου τηρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για να δοθεί η άδεια» σημείωσε από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αλμυρού, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος.
«Απείλησαν να με λιντσάρουν» λέει ο χειριστής
Με την κατάθεσή του ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού έδωσε «φως» στα αίτια του δυστυχήματος.
Επί τέσσερις ολόκληρες ώρες εξηγούσε στις Αρχές τη διαδικασία της εγκατάστασης, της συντήρησης αλλά και της λειτουργίας των μηχανημάτων του λούνα παρκ γενικότερα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κάνει αυτή τη δουλειά εδώ και 10 χρόνια.
«Το μηχάνημα λειτουργούσε κανονικά. Είχε υποβληθεί σε όλους του ελέγχους και είχε συντηρηθεί. Εκτός από χειριστής είμαι και συντηρητής του μηχανήματος. Αν κάποια μπάρα δεν ασφάλιζε, τότε το μηχάνημα δεν μπορούσε να λειτουργήσει» ανέφερε στο ίδιο μέσο.
Ενώ τόνισε: «Μου φώναξαν να σταματήσω γιατί κάποιος έπεσε. Το έκανα. Πήγα στο σημείο που ήταν το κορίτσι. Κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου τέσσερα άτομα και έφυγα γιατί τρόμαξα».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις