Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

BOMBA...!!! Πάνε στην Εκάλη 250 ανήλικοι λαθρoμεταvάστες...!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΕΙ Η ΑΤΑΚΑ «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδης, επισκέφθηκε πρόσφατα συγκεκριμένο ίδρυμα στην Εκάλη,
το βρήκε κατάλληλο και εξετάζει το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν στον συγκεκριμένο χώρο 250 ανήλικα, ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Επισημαίνεται ότι μόνο σε δομές στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Μυτιλήνης ζουν 750 ανήλικα ασυνόδευτα παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες ξεκίνησε ο ιατρικός έλεγχος όσων δηλώνουν ανήλικοι προκειμένου αυτό να αποδειχθεί ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της μετακίνησής τους σε δομές ανηλίκων εκτός Λέσβου.

Συνολικά, πάνω από 3.000 προσφυγόπουλα αναζητούνται στην Ελλάδα και 30.000 στην Ευρώπη από τότε που ξεκίνησε η προσφυγική κρίση.

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις