Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ: H Δαμασκός έτοιμη να κάψει τους Τούρκους – Μεταφορά μονάδων πυροβολικού & πυραύλων στα σύνορα – Άφιξη δεκάδων Ρώσων κομάντος (photos) ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ!

Η αναμέτρηση στην Συρία από εδώ και στο εξής θα είναι μεταξύ Άσαντ και Ερντογάν ξεκάθαρα, έτσι, μετά την πρωινή προέλαση τριών συριακών
τεθωρακισμένων ταξιαρχιών στα Βόρεια, έχουμε ταυτόχρονα και τις πρώτες φωτογραφίες του συριακού πυροβολικού που αναπτύχθηκε στην περιοχή, και το οποίο, σύμφωνα με συριακά ΜΜΕ, ετοιμάζεται να «ψήσει» Τούρκους και φιλότουρκους τζιχαντιστές.    

SAA artillery around Manbij, I know it’s already been published, but repetition is the mother of knowledge
View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
See ZOKA's other Tweets
Οι μονάδες του συριακού στρατού συνέχισαν και σήμερα Δευτέρα στην περιοχή Syria al-Jazeera και στη περιοχή Manbej βορειοανατολικά του Χαλεπίου, να αντιμετωπίζουν την τουρκική επιθετικότητα στο έδαφος της Συρίας.
Η κάμερα του συριακού πρακτορείου ειδήσεων SANA συνόδευσε μια συριακή μονάδα πυροβολικού κατά την ανάπτυξή της στην ύπαιθρο της πόλης Manbij.
Στην επαρχία Raqqa, έχουμε την παρουσία δεκάδων συριακών πυραύλων εδάφους-εδάφους και πυροβόλων διαφόρων διαμετρημάτων, στο πλαίσιο των στρατιωτικών επιχειρήσεων σε αυτές τις περιοχές.
Ο συριακός στρατός δημιουργεί βάσεις πυρός στην Βόρεια Συρία για να κτυπήσει τις τουρκικές δυνάμεις και τους φιλότουρκους αντάρτες, με σκοπό την απελευθέρωση των εδαφών της χώρας.   

Οι Κούρδοι από την πλευρά τους, πήραν εντολή από την Δαμασκό να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, δηλαδή μαζικό ανταρτοπόλεμο κατά των Τούρκων παντού για να μην τους αφήνουν σε ησυχία καμία στιγμή, προκαλώντας ανθρώπινες απώλειες και ρίχνοντας το ηθικών των τουρκικών τακτικών δυνάμεων που έχουν εισβάλει σε ένα ξένο κράτος.
Οι δυνάμεις απελευθέρωσης της Αφρίν ήδη από τις 18 Οκτωβρίου, φέρονται να κτύπησαν δύο βάσεις του στρατού κατοχής της Τουρκίας στα χωριά Meryemîn, Enabkê και Malikiyê στην επαρχία Şerawa, όπου ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν, αναφέρουν κουρδικά ΜΜΕ.
Afrin Liberation forces: "On October 18, 2 bases belonging to the Turkish occuption army were attacked in the villages of Meryemîn, Enabkê and Malikiyê in Şerawa district. One Turkish soldier was killed and two soldiers were wounded in this action. Two military vehicles damaged"
Afrin Liberation forces: "On the same day, effective action was carried out in two seperate actions in the village of Basûtê in Şêrawa district and the military point of the SNA terrorists in Ehlam Mountain; In the action, 9 SNA terrorists eliminated."
See Rojava Network's other Tweets
Την ίδια στιγμή πολλές πηγές στην Συρία αναφέρουν ότι πολλοί Τούρκοι έχουν σκοτωθεί εξαιτίας των συγκρούσεων στα σύνορά με την Συρία, σημάδι ότι οι μάχες δεν σταμάτησαν ποτέ.
Reports/rumors: dozens of Russian soldiers arrive at Qamishlo Airport
See ZOKA's other Tweets
Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα, ενώ δεκάδες Ρώσοι κομάντος αφίχθησαν στο αεροδρόμιο Qamishlo με σκοπό να προωθηθούν στην Βόρεια Συρία και στα σύνορα με την Τουρκία.
Ειδικοί αμυντικοί εμπειρογνώμονες του συριακού στρατού επιβεβαίωσαν στο North-Press, ότι η Τουρκία στοχεύει με την στρατιωτική επιχείρηση κατά των βορειοανατολικών περιοχών της Συρίας να δημιουργήσει μια ζώνη «ενός χαλιφάτου του Τουρκμενιστάν», αλλάζοντας την ανθρωπο-γεωγραφία της περιοχής, ενώ θέλει και την εξόντωση όλων των Σύριων Κούρδων, καθώς και να λεηλατήσει τον πλούτο στο υπέδαφος της περιοχής al-Jazeera.
Ο Mohammed Kamal Jaffa, ειδικός επί στρατιωτικών υποθέσεων στο συριακό ΥΠΑΜ, δήλωσε στο North-Press ότι, η Τουρκία σκοπεύει να δημιουργήσει μια ζώνη Τουρκμενικής Αδελφότητας εγκαθιστώντας περίπου 895 χιλιάδες Τουρκμένους Σύριους.
Ο Jaffa επεσήμανε ότι ο Ερντογάν δήλωσε σε μία από τις ομιλίες του ότι υπάρχουν περίπου 895 χιλιάδες Τουρκμένοι Σύριοι που πρέπει να «προστατευθούν». Αυτή η δήλωση απευθύνονταν στην τουρκική εσωτερική γνώμη, μετά την ήττα του ίδιου στις δημοτικές εκλογές στις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας.
Οι Αμερικανοί αποχώρησαν αφήνοντας την «καυτή πατάτα» της Βόρειας Συρίας στους Ρώσους, οι οποίοι με την σειρά τους δεν έχουν κατανοήσει καλά, ότι οι Τούρκοι είναι οι προαιώνιοι εχθροί του συριακού λαού και θα «σηκωθούν και οι πέτρες να τους πολεμήσουν», διότι οι νέο-Οθωμανοί θέλουν να αναβιώσουν την πιο μισητή αυτοκρατορία του κόσμου μετά την αυτοκρατορία του Τζένγκις Χαν, την Οθωμανική.Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις