Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Πεντάγωνο βίντεο από την επιχείρηση εξόντωσης του Μπαγκντάντι - ΒΙΝΤΕΟ

Το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την επιχείρηση εξόντωσης του Μπαγκντάντι.


Οι εικόνες δημοσιεύθηκαν κατά τη διάρκεια ενημέρωσης από τον στρατηγό Frank McKenzie, ο οποίος αποκάλυψε ακόμη ότι το DNA που χρησιμοποιήθηκε για την ταυτοποίηση του αρχηγού του ISIS συλλέχθηκε από δείγματα από την κράτησή του στο στρατόπεδο Bucca του Ιράκ.


«Το σχέδιο ήταν πολύ πιο περίπλοκο από όσο δείχνει ώστε να αποφύγουμε να μας εντοπίσει ο ISIS και να μην υπάρχουν άμαχοι νεκροί» είπαν μεταξύ άλλων.

Στα βίντεο διακρίνονται οι Αμερικανοί κομάντος των Ειδικών Δυνάμεων να παίρνουν θέση έξω από το κρησφύγετο του ηγέτη του ISIS.

Ο McKenzie δεν επιβεβαίωσε ωστόσο τις δηλώσεις του Τραμπ σύμφωνα με τις οποίες ο Μπαγκντάντι έκλαιγε στις τελευταίες του στιγμές.

Τέλος, υποστήριξε πως η απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία δεν αποτέλεσε περιοριστικό παράγοντα στην επιχείρηση, ενώ δεν είχε σε τίποτα να κάνει καθόλου με τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δείτε το βίντεο:



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις