Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Τελεσίγραφο της Ελλάδας στη Λιβύη για τη συμφωνία με την Τουρκία: Απειλεί με απέλαση τον πρέσβη

Με σειρά διπλωματικών ενεργειών, απαντά η Αθήνα στο μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν η Λιβύη με την
Τουρκία για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha, η Αθήνα έστειλε τελεσίγραφο στον πρέσβη της Λιβύης να φέρει την επίμαχη συμφωνία στο ΥΠΕΞ, στην Αθήνα, έως την Πέμπτη, ώστε το ελληνικό υπουργείο να εκτιμήσει την κατάσταση. Αν δεν το κάνει, του έχει διαμηνυθεί ότι θα απελαθεί από την Ελλάδα.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Βουλής καλεί εσπευσμένα για εξηγήσεις τον πρόεδρο του κοινοβουλίου της αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Λιβύης.

Τέλος, έπειτα από σχετικές ενέργειες του υπουργείου Εξωτερικών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προχωρήσει σε δύο διαβήματα, το ένα προς την Τρίπολη της Λιβύης και το δεύτερο προς την Άγκυρα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις