Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Παλαιστίνιοι υποστηρίζουν πως ο Χριστός ήταν μάρτυρας του Ισλάμ! - Το ακούσαμε κι αυτό!!

Το ακούσαμε κι αυτό!! Ανώτερος Παλαιστίνιος ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς ήταν ένας μάρτυρας του Ισλάμ…



Ο Ιησούς δεν ήταν μόνο Παλαιστίνιος, αλλά ήταν ο πρώτος μάρτυρας του Ισλάμ, δήλωσε ανώτατος παλαιστίνιος ηγέτης αυτή την εβδομάδα.

Γράφοντας στο λογαριασμό του στο Facebook στις 24 Δεκεμβρίου, ο Tawfiq Tirawi, ανώτερος παλαιστίνιος ηγέτης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Fatah, δημοσίευσε: «Αυτά είναι τα ευλογημένα Χριστούγεννα, τα γενέθλια του κυρίου μας Ιησού του Μεσσία, του πρώτου Παλαιστίνιου και πρώτου Σαχίντ [ισλαμικός μάρτυρας] » αναφέρει η παλαιστινιακή εφημερίδα Media Watch (PMW).





Η PMW σημείωσε ότι η αναφορά του Tirawi στον «Ιερό μας Ιησού» δεν είναι αποδοχή του Χριστιανισμού. Μάλλον, η ισλαμική παράδοση διδάσκει ότι ο Ιησούς ήταν μουσουλμάνος που κήρυξε το Ισλάμ!!!!

Ο Μουφτ Μουχάμαντ Χουσεΐν, ο κορυφαίος θρησκευτικός ηγέτης της Παλαιστινιακής Αρχής, έχει αναφερθεί σε αυτό το σημείο και άλλοτε, λέγοντας: «Μιλάμε για μια συνεχιζόμενη αλυσίδα [των προφητών του Ισλάμ], από τον Αδάμ στον Μωάμεθ. Έκκληση για μονοθεϊσμό και αποστολή του Ισλάμ …

«Οι προφήτες ήταν όλοι της ίδιας θρησκείας [Ισλάμ] … Ο Ιησούς γεννήθηκε σε αυτή τη γη, έζησε σε αυτή τη γη, είναι γνωστό ότι γεννήθηκε στη Βηθλεέμ … Επίσης ζούσε στη Ναζαρέτ, μετακόμισε στην Ιερουσαλήμ. Παλαιστίνιος κατ ‘εξοχήν … Σεβόμαστε τον Ιησού, πιστεύουμε σε αυτόν [ως μουσουλμάνο προφήτη], όπως πιστεύουμε στον προφήτη Μωάμεθ «.
Οι ισχυρισμοί ότι ο Ιησούς ήταν παλαιστίνιος έχουν γίνει πολλές φορές αυτή την εβδομάδα. Στις 26 Δεκεμβρίου, ο μέλος του Επαναστατικού Συμβουλίου της Fatah Muwaffaq Matar έγραψε στην επίσημη εφημερίδα Al-Hayat Al-Jadida «Αν κάποιος μπορούσε να κερδίζει το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης κάθε χρόνο για πάντα, είναι ο Παλαιστίνιος Ιησούς, γιος της Μαρίας που γεννήθηκε στη Βηθλεέμ …»

Και πρόσθεσε: «Ο Παλαιστίνιος Ιησούς γιος της Μαρίας ήταν θύμα …»

Ομοίως, η PMW έχει μεταφράσει τη Laila Ghannam, διοικητή της περιοχής της Ραμάλα, γράφοντας στην ίδια δημοσίευση δύο ημέρες νωρίτερα: «Όλος ο παλαιστινιακός λαός γιορτάζει τα Χριστούγεννα επειδή είμαστε υπερήφανοι για τον Ιησού που είναι Παλαιστίνιος».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις