Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ερντογάν αποκρίθηκε στα λόγια του Ρωσου Πεσκόφ για το "χειρότερο σενάριο" στο Idlib

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.ΜΟΣΧΑ, 19 Φεβρουαρίου / Ράδιο Sputnik. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε τα λόγια του Γραμματέα
Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ για το "χειρότερο σενάριο" του Συριακού Idlib, ενημερώνει το RIA Novosti.


«Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα λάβει μέρος σε τέτοια κακά σενάρια», - σημείωσε ο Ερντογάν.


 Όπως δήλωσε προηγουμένως το Radio Sputnik, ο Τούρκος πρόεδρος επέτρεψε τη δυνατότητα διεξαγωγής στρατιωτικής επιχείρησης στο Idlib και δήλωσε ότι η Άγκυρα δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την περιοχή στο "καθεστώς Άσαντ" και στους υποστηρικτές του.

Σε απάντηση, το Κρεμλίνο είπε ότι αν μιλάμε για πράξη εναντίον νόμιμων συριακών δυνάμεων, είναι «το χειρότερο σενάριο».


Στις 17 και 18 Φεβρουαρίου, οι Ρωσικές και Τουρκικές αντιπροσωπείες πραγματοποίησαν τον δεύτερο γύρο συνομιλιών για τη Συρία στη Μόσχα. Όπως αναφέρθηκε στην Άγκυρα, οι συνομιλίες δεν έχουν ακόμα επιφέρει αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει την Τουρκία.



Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Τούρκου ηγέτη Ιμπραήμ Καλίν παρατήρησε ότι η Τουρκία δεν ενδιαφέρεται να επιδεινώσει τις σχέσεις της με τη Ρωσία λόγω της Idlib.

Νωρίτερα το ραδιόφωνο Sputnik ανέφερε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει τις επαφές με την Τουρκία για να επιλύσει τη σύγκρουση στο Idlib.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

https://radiosputnik.ria.ru/20200219/1564977932.html
tokoutsavaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις