Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ - Επίδομα 800 ευρώ: Άνοιξε ΤΩΡΑ η πλατφόρμα του «ΕΡΓΑΝΗ» για τους εργαζόμενους

Άνοιξε η πλατφόρμα του «ΕΡΓΑΝΗ» για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στους ΚΑΔ ώστε να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ.


Η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΕΡΓΑΝΗ άνοιξε και για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που πλήττονται από τον κορονοϊό.

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν στη φόρμα τα στοιχεία τους για να καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στην ιστοσελίδα «supportemployees.yeka.gr».

-------------------------------------------------------------
Νέα ενημέρωση αναρτήθηκε πριν από λίγο στην ΕΡΓΑΝΗ :

Από τις 30-3-2020 εντάσσονται στη Δήλωση Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας:

1. Οι επιχειρήσεις-εργοδότες που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες “shop – in a – shop” και “επιχειρήσεων έκδοσης πρωτογενούς (branded) ψηφιακού περιεχομένου, οι οποίες είναι εγγεγραμμένες Μητρώο Online Media”, μέσω επιλογής της σχετική ειδικής κατηγορίας στο έντυπο της δήλωσης.

2. Οι επιχειρήσεις-εργοδότες με ΚΑΔ δευτερεύουσας δραστηριότητας βάσει ακαθάριστων εσόδων του 2018 το οποίο τους καθιστά δικαιούχους του μέτρου, ακόμα και αν αυτό δεν ισχύει για τον κύριο ΚΑΔ της επιχείρησης.


Επισήμανση: Καλούνται οι επιχειρήσεις – εργοδότες που έχουν ήδη υποβάλλει δήλωση ως πληττόμενοι με βάση τον κύριο ΚΑΔ της επιχείρησης, αλλά, με βάση τον ΚΑΔ δευτερεύουσας δραστηριότητας βάσει ακαθάριστων εσόδων του 2018, εντάσσονται στις επιχειρήσεις που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους με εντολή δημόσιας αρχής, να υποβάλλουν συμπληρωματικά νέο έντυπο Δήλωσης Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας, χωρίς να συμπληρώσουν εκ νέου τον πίνακα εργαζόμενων.

Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/48089/anoixe-h-erganh-gia-epixeirhseis-me-kad-deytereyoysas-drasthriothtas-basei-akaoaristwn-esodwn-toy-2018-kaows-kai-gia-alles-kathgories-epixeirhsewn

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις