Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ... Βίαιη συμπλοκή παράνομων μεταναστών με Έλληνες στη Ρόδο...!! Κοντά στο Λιμάνι το γεγονός...

Χαμός ΝΩΡΊΤΕΡΑ έξω από τον χώρο των πρώην Σφαγείων της Ρόδου. Άγρια συμπλοκή πραγματοποιήθηκε μεταξύ λαθρομεταναστών και Ελλήνων εν μέσω της πανδημίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπλοκή ξεκίνησε μετά από επιθετικές κινήσεις ομάδας μεταναστών κατά των κατοίκων της Ρόδου, κοντά στην περιοχή του λιμανιού, ωστόσο άλλες πληροφορίες επισημαίνουν πως ομάδα 30 Ελλήνων ήταν αυτή που έριξε τις πρώτες "σπίθες".

Η αστυνομία κλήθηκε για να ηρεμήσει τα πνεύματα, άλλα όλα δείχνουν πως η κρίση στα νησιά κλιμακώνεται και οι συνέπειες για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι απρόβλεπτες.

Το κράτος και οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν αποδείξει πως είναι ανίκανες να διαχειριστούν την προσφυγική κρίση στο εσωτερικό της χώρας και πλέον η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών απειλείται. Θα δούμε κινήσεις για βελτίωση των συνθηκών εντός της χώρας;


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις