Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Οι απόγονοι των Χαφιεδων της προηγούμενης κατοχης τον χαφιέ τον ρουφιάνο τον καταδότη τον λένε τώρα Παρατηρητή της γειτονιάς....

Μπεμπής Σταύρος

Οι απόγονοι των Χαφιεδων της προηγούμενης κατοχης τον χαφιέ τον ρουφιάνο τον καταδότη τον λένε τώρα Παρατηρητή της γειτονιάς.

Όπως τον προσκυνημένο ραγιά τον λένε πολιτικά πολιτισμένο.

Οτι και να κάνετε οσο και να εκμεταλευτειτε την ελληνική γλώσσα για να κρύψετε την αληθινή ιδιότητα σας το ίδιο σας κάνει.

Όπως και να μετονομάσετε την γονιδϊακη σας ιδιότητα απόγονοι του εφιάλτη θα είστε και θα έχετε το τέλος που έχουν όλοι οι εφιάλτες.
Τα ψωμια της νέας τάξης λίγα.

Όσο για τους δειλους που κότεψαν στο φόβο μιας γρίπης καλό είναι και αυτό.

Ξεκαθαρίζουν αυτοί που δεν θα ακολουθούσαν σε αγώνα απελευθέρωσης από τους αποφασισμένους.

Αυτοί που τους έπιασε τρεμοκούκουλο για την ζωή τους στα γεγονότα που ακολουθούν τα οποία θα είναι 1000 φορές δυσκολότερα εννοείτε ότι αντάμα με αυτούς δεν θα είμαστε.
Θα τους στέλνουμε στα κόμματα τους να βρουν σωτηρία.
Ο λόγος;
Αυτοί θα σε πουλήσουν εν ριπή οφθαλμού.
Ξεκαθαρίζει η Ιρα απ το σιτάρι κάθε μέρα κάθε ώρα.
Καλή ανάσταση
Καλή λευτεριά


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις