Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Μαλακάσα: Χημικά σε κατοίκους που διαμαρτύρονται για τις δομές των μεταναστών - Δείτε βίντεο

Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ όταν έκλεισε συμβολικά η εθνική οδός - Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τις δύο δομές και την συμπεριφορά των προσφύγων και μεταναστών που ζουν σε αυτές

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το μεσημέρι της Κυριακής η συγκέντρωση κατοίκων της Μαλακάσας που διαμαρτύρονται για τις δύο δομές μεταναστών στην περιοχή.

Όπως φαίνεται στα βίντεο του protothema.gr οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών όταν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι έκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Στη διάρκεια των επεισοδίων έγιναν 5 προσαγωγές και τραυματίστηκαν 6 αστυνομικοί.

Ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Λίτσας κατήγγειλε από τον ΘΕΜΑ 104,6 απρόκλητη επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. και μίλησε για δύο τραυματίες.

.





ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις