Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Τσιόδρας – Χαρδαλιάς: Τέλος η καθημερινή ενημέρωση, κάθε πότε θα γίνεται


Η απογευματινή ενημέρωση για τον κορονοϊό από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλία φέρεται να τερματίζεται και να αντικαθίσταται από ανακοινώσεις τρεις φορές την εβδομάδα.


Η καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλία αναμένεται να λάβει τέλος και να αντικατασταθεί από ανακοινώσεις τρεις φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η καθημερινή ενημέρωση από τους κυρίους Τσιόδρα και Χαρδαλία θα σταματήσει από την προσεχή Δευτέρα.

Πότε θα γίνεται η ενημέρωση από Τσιόδρα και Χαρδαλία
Οι ανακοινώσεις θα πραγματοποιούνται πλέον κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, όπως μετέδωσε το protothema.gr.

Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι αν κριθεί απαραίτητο λόγω έκτακτων καταστάσεων, ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί και κάποια άλλη μέρα μέσα στην εβδομάδα.

Η απόφαση από το υπουργείο Υγείας φέρεται να σχετίζεται με την υποχώρηση της επιδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, ενώ αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις για την τελική απόφαση.

Σήμερα, Παρασκευή, η ενημέρωση θα γίνει κανονικά ενώ το παρών αναμένεται να δώσει και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, προκειμένου να ανακοινώσει τους κανόνες για την επαναλειτουργία και των υπόλοιπων καταστημάτων από τη Δευτέρα 11 Μαΐου κατά τη δεύτερη φάση άρσης των μέτρων περιορισμού.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις