Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

45χρονος Ρουμάνος Κατηγορείται Ότι Βίασε 13χρονη Στη Λαμία

Σοκαριστική καταγγελία από τους γονείς μιας 13χρονης, που υποστηρίζουν ότι η κόρη τους βιάστηκε από τον 45χρονο πρώην άνδρα της θείας της.

Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ (Τετάρτη 3-6-2020), το ανήλικο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας σε άσχημη κατάσταση.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον 45χρονο ρουμανικής υπηκοότητας άνδρα, ο οποίος και αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, το κοριτσάκι νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 9:00 δέχτηκε την πρόταση από τον 45χρονο άνδρα για να πάνε μια βόλτα με το φορτηγό του. Αυτός σταμάτησε σε κάποιο απόμερο μέρος στη Λαμία και, σύμφωνα με τη 13χρονη, τη βίασε.
Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ενώ παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της μικρής, που νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας, προκειμένου να αποδειχτούν οι ισχυρισμοί της για σεξουαλική κακοποίηση από τον θείο της.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

πηγή : lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις