Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ...!!! Καθηγητής του γνωστού ΕΛΙΑΜΕΠ κατηγορεί τον Α/ΓΕΕΘΑ για τις δηλώσεις του...!!! Ζητάει από την κυβέρνηση να τον... μαζέψουν!

Αιχμηρή κριτική στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, με αφορμή όσα είπε απευθυνόμενος στην Τουρκία, έκανε ο καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής
Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Ιωακειμίδης.

Σημειώνεται, πως ο κ. Φλώρος απείλησε πως «όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε, μετά θα δούμε ποιος είναι».

Από την πλευρά του ο καθηγητής Π. Ιωακειμίδης σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook: «Μήπως η κυβέρνηση θα πρέπει να μαζέψει λίγο τον κ.Α/ΓΕΕΘΑ από το να μιλαει συνεχώς και να λέγει τα όσα ανευθυνα λέγει πυροδοτόντας ακόμη περισσότερο την ένταση που τόσο επιδιώκει η Τουρκια; Και στο κατω κάτω της γραφής εξωτερική πολιτική δεν κάνει ο εκάστοτε Α/ΓΕΕΘΑ Η υπευθυνη δημοκρατικά εκλεγμενη κυβέρνηση κανει ..Κρειττον το σιγάν στρατηγε…».




ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις