Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Άγριο έγκλημα στο Μενίδι: 34χρονος σκότωσε τη μητέρα του με πολλαπλές μαχαιριές

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Μενίδι και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος 2. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που
υπάρχουν μάνα και γιος τσακώθηκαν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα ο 34χρονος γιος να σκοτώσει με πολλαπλές μαχαιριές τη 54χρονη μητέρα του.

Ο 34χρονος μητροκτόνος έχει ήδη συλληφθεί, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, μάλιστα όπως λέγεται είχε νοσηλευθεί τέσσερις φορές σε ψυχιατρική κλινική.

Από τις έρευνες που έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί το όπλο του εγκλήματος, δηλαδή το μαχαίρι.

Σημειώνεται πως ο δράστης έχει και μεγαλύτερο αδερφό που εργάζεται στο εξωτερικό. Οι αρχικές πληροφορίες που έλεγαν ότι ο πατέρας ήταν μπροστά κατά τη διάρκεια του εγκλήματος δεν επιβεβαιώνονται ακόμα. Ο πατέρας είναι συνταξιούχος αστυνομικός.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις