Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Φαρμάκι οι «Anonymous»…Κατέβασαν τα ΥΠΑΜ & ΥΠΕΞ των ΤΟΥΡΚΩΝ

Λίγη ώρα μετά το «χτύπημα» των Τούρκων χάκερ, οι οποίοι «έριξαν» τη σελίδα του δήμου Χαλκηδόνος, οι Anonymous Greece απάντησαν.

 Οι Anonymous «έριξαν» τις σελίδες του τουρκικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
Πιο συγκεκριμένα, οι Έλληνες χάκερ με ανάρτησή τους στο Twitter επισημαίνουν ότι «έριξαν» τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, εξηγώντας χαρακτηριστικά τα εξής:
«Μετά από επίθεση που δέχθηκε η Ελλάδα και συγκεκριμένα ένας δήμος της Ελλάδας (κάτι ασήμαντο για εμάς) από την Τουρκία, προχωρήσαμε και εμείς σε επίθεση.
Το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Αμύνης είναι εκτός. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Μογγόλους να ηρεμήσουν γιατί θα χάσουν τη μπάλα».
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις