Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εσωτερικών

Τούρκοι χάκερ παραβίασαν τον ιστότοπο του ελληνικού υπουργείου Εσωτερικών
Μετά από την ένταση με τις συζητήσεις για την Αγία σοφία και την Ανατολική Μεσόγειο και
τις απειλές πολέμου της Ελλάδας, η τουρκική κοινότητα χάκερ με το όνομα RootAyyıldız ανακοίνωσε ότι παραβίασε την επίσημη ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Εσωτερικών και την πύλη ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Οι χάκερ άφησαν σημείωμα γράφοντας ¨Να το σκέφτεστε μια ακόμη φορά όταν βγάζετε γλώσσα στην Τουρκία¨.
Οι RootAyildiz, σε ανακοίνωση που έκαναν από την ιστοσελίδα τους ανέλαβαν την ευθύνη για την ψηφιακή επίθεση και ανέφεραν πως οι επιθέσεις αυτές έγιναν ως απάντηση στις απειλές της Αθήνας προς την Τουρκία.
Η ομάδα των χάκερς σε δήλωση τους στην ιστοσελίδα τους αναφέρουν τα εξής : ¨Καλημέρα, χάζεψα την ηλεκτρονική διεύθυνση einventory.e-gif.gov.gr που ανήκει στην Ελλάδα. Κοινοποιώ αυτά τα δεδομένα. Αν κοιτάξει κάποιος λεπτομερώς, μπορεί να βρει πληροφορίες για πολλούς υπαλλήλους του υπουργείου. Να το σκέφτεστε μια ακόμη φορά όταν βγάζετε γλώσσα στην Τουρκία¨.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/turk-hackerlar-yunanistani-hackledi-283691h.htm
11/6/2020
Σχ. : Δεν ξέρουμε αν λένε αλήθεια και το τι πήραν από την ιστοσελίδα, πάντως τώρα ( 17:15) αυτές οι σελίδες του υπουργείου λειτουργούν κανονικά.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις